Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Yılların ITKM’si Isparta Meydan AVM Oldu; Levhası da BUGÜN Monte Edildi

Yılların ITKM’si Isparta Meydan AVM Oldu; Levhası da BUGÜN Monte Edildi

ISPARTA 3.03.2022 14:58:00 0
Yılların ITKM’si Isparta Meydan AVM Oldu; 
Levhası da
BUGÜN 
Monte Edildi
İlk olarak geçtiğimiz yıl Temmuz ayında dönemin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal tarafından adının değiştirilerek Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM)’nin adının bundan böyle Isparta Meydan AVM olacağının açıklanmasının ardından bugün de ITKM levhaları sökülerek yerine Isparta Meydan AVM levhaları takıldı.
 
Bilindiği gibi; Dönemin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal 6 Temmuz 2021 tarihinde Isparta’ya gelmiş ve ITKM’de yapılan törende Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM)’nin adının bundan böyle Isparta Meydan AVM olacağını açıklayarak; “Burası Isparta’nın cazibe merkezi olacak. Burası Isparta’nın Alışveriş Merkezi olacak. Bundan sonra buranın adını değiştiriyoruz. Buranın adı artık Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi değil, Isparta Meydan AVM olacak. Bu ismi belirlerken buranın ortasında bir meydanın olmasından yola çıktık ve adını Isparta Meydan AVM koyduk” açıklamasında bulunmuştu.
ITKM LEVHASI İNDİRİLDİ
YERİNE ISPARTA MEYDAN AVM
LEVHASI MONTE EDİLDİ
Bu doğrultuda, yıllardır söz konusu yapıda asılı olan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM) levhaları da bugün itibariyle iş makineleri vasıtasıyla yerlerinden sökülerek yerine ISPARTA MEYDAN AVM ismi ile yeni levhalar takıldı. Isparta AVM isminin altına ise ‘Şehrin Eğlenceye Kavuşma Noktası’ ibaresi yazıldı.
 

Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °