Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yevmiye Paralarını Ödemediği İddia Edilen Hasan Ali Özkan Konuştu; Kimseye Borcum Yok!

Yevmiye Paralarını Ödemediği İddia Edilen Hasan Ali Özkan Konuştu; Kimseye Borcum Yok!

ISPARTA 17.12.2022 17:17:00 0
Yevmiye Paralarını Ödemediği İddia Edilen Hasan Ali Özkan Konuştu;  Kimseye Borcum Yok!

Tarım İşçilerine yevmiye ücretlerini ödemediği iddia edilen Çavuş tabir edilen Tarım İşçileri Organizatörü Hasan Ali Özkan, söz konusu işçilere hiçbir borcunun bulunmadığını belirterek; “Zaten o kişiler beni mahkemeye verdiler. Konu arabuluculuğa kadar gitti. Hukuki süreç devam ediyor” dedi. 

Isparta’da yaklaşık 30 Tarım İşçisi, bahçe sahiplerinin kendilerine verilmek için ödediği paraların Çavuş olarak tabir edilen Hasan Ali Özkan isimli şahsın aylardır kendilerine ödemediğini ve mağdur olduklarını belirterek, “Bu şekilde 58 bin TL alacağımız var” açıklamasında bulunmuşlardı. 

ÖZKAN; “BEN ONLARIN 

PARALARINI ÖDEDİM” 

Söz konusu şahısların açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını ifade eden Hasan Hüseyin Özkan, hakkındaki iddiaları kabul etmeyerek şunları söyledi; “O şahıslara alacakları olan tüm ücretleri ödedim. Ancak, onlar daha fazla istedikleri için böyle bir yola başvurmuşlar. Bahçe sahibi ne veriyorsa ben onlara onu ödüyorum. Onların yevmiyeleri 190 – 200 TL’dir. Ben de zaten 200 TL olarak ödemelerini yaptım. Fakat, onlar 250 TL istedikleri için benim verdiğim parayı az buldular ve paralarının ödenmediğini iddia ettiler. 

“KONU MAHKEMELİK

HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR” 

Benim ücretlerini ödemediğimi iddia eden o tarım işçileri grubunun içinde bana borçları olan kişiler bile var. Zaten onlar konuyu mahkemeye götürdüler. Bu konuda davamız sürüyor. Konu şuanda arabulucuya kadar gitmiş durumda. Benim onlara borcum yoktur” dedi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °