Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembelilerin Kupa Maçı Hakemi Belli Oldu; Ispartaspor Maçına Süper Lig Hakemi

Yeşil – Pembelilerin Kupa Maçı Hakemi Belli Oldu; Ispartaspor Maçına Süper Lig Hakemi

SPOR 4.12.2023 15:35:00 0
Yeşil – Pembelilerin Kupa Maçı Hakemi Belli Oldu;  Ispartaspor Maçına  Süper Lig Hakemi

Ispartaspor’un yarın deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Maçını A Klasmanı Hakemi olan Balıkesir Bölgesi Hakemlerinden Adnan Deniz Kayatepe yönetecek.  

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turunda yarın, Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak müsabakaların hakemleri belli oldu. TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 4. Sırada bulunan ve şampiyonluğa oynayan Ispartaspor, ligdeki Fethiyespor galibiyetinin ardından rotayı Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçına çevirdi, 

ISPARTASPOR’UN KUPADAKİ 

RAKİBİ PENDİKSPOR

Ligde oynadığı 15 karşılaşmada 10 galibiyet ve 5 mağlubiyet alan ve 30 puan toplayan Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında 5 Aralık Salı günü yani yarın deplasmanda Süper Lig ekiplerinden Pendikpor takımıyla karşı karşıya gelecek. Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeli ekip, bu sezon Türkiye Ziraat Kupasına 2. Turdan katılmış ve ilk iki turda ‘Seri Başı’ olduğu için maçlarını kendi saha ve seyircisi önünde oynamıştı. Ancak, 4. Turda seri başı olmayan Ispartaspor, maçını deplasmanda oynayacak. 

MAÇI ADNAN DENİZ

KAYATEPE YÖNETECEK

Temsilcimiz Ispartaspor, İstanbul Pendik Stadyumu’nda Salı günü saat 15.00’te Pendikspor ile oynayacağı karşılaşmayı A Klasman Hakemi ve Balıkesir Bölgesi Hakemlerinden Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Kayatepe’nin Yardımcılıklarını Kemal Elmas, Buğra Can Semercioğlu yapacak. Maçın 4. hakemi ise Onur Bingöl. 

ISPARTASPOR

HAZIRLIKLARINI 

TAMAMLADI 

Öte yandan Yeşil – Pembeliler, kupa maçının hazırlıklarına dün yaptığı çalışma ile tamamladı. Teknik Direktör Hakan Karaca’nın bu maçta nasıl bir 11’le maça çıkacağı merakla bekleniyor. Bilindiği gibi, Karaca 2. Ve 3. Turdaki maçlara yedek ağırlıklı oyunculardan kurulu bir 11 ile çıkmıştı. Karaca’nın maçın önemine binaen yarınki maçta ideal 11 ile maça çıkması bekleniyor. 

ISPARTASPOR 

RÖVANŞI VERECEK Mİ? 

Bilindiği gibi, iki sezon önce Ispartaspor ile Pendikspor aynı grupta yani 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veriyordu. Ligin ikinci yarısında oynanan maçta Ispartaspor Pendispor’u deplasmanda 1 – 0 mağlup ederek Play – Off’a kalma yolunda büyük bir adım atmış, Pendikspor ise rakiplerine puan farkı atarak ligi şampiyon tamamlayarak 1. Lige çıkmıştı. Şimdi iki takım bu defa Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Bu doğrultuda, Ispartaspor’un yarınki maçta rakibine yenerek iki sezon önceki maçın rövanşını rakibine verecek mi? Diğer bir deyişle Pendikspor, iki sezon önce mağlup olduğu Ispartaspor’dan rövanşı alabilecek mi? Bu soruların cevabı yarınki maçta netlik kazanacak. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °