Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Yeşil – Pembelilerin Kastamonu Maçı Hakemi Belli Oldu; Ispartaspor Maçına A Klasman Hakemi

Yeşil – Pembelilerin Kastamonu Maçı Hakemi Belli Oldu; Ispartaspor Maçına A Klasman Hakemi

ISPARTA 26.04.2024 16:13:00 0
Yeşil – Pembelilerin Kastamonu Maçı Hakemi Belli Oldu;  Ispartaspor Maçına  A Klasman Hakemi

Ispartaspor’un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kastamonuspor Maçını A Klasmanı Hakemi olan Balıkesir İzmir Hakemlerinden Yiğit Arslan yönetecek. 

TFF 2. Ligde ligin sonuna gelindi. İki hafta sonra lig bitecek. Ispartaspor da ligin 36. Haftası ve sondan ikinci maçında deplasmanda Play – Off’u ve ligi ikinci sırada bitirmeyi garantilemiş olan Kastamonuspor ile karşılaşacak. 

SAHAYA PRESTİJ İÇİN ÇIKACAK 

TFF 2. Ligde Pazar günü oynanacak müsabakaların hakemleri belli oldu. TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 7. Sırada bulunan ve hiçbir hedefi kalmayan Ispartaspor, ligde ikinci sırada bulunan Kastamonuspor’a konuk olacak. Maç, TFF Youtube kanalından naklen yayınlanacak. 

ISPARTASPOR MAÇINA 

A KLASMAN HAKEMİ 

TFF 2. Kırmızı Grupta Ispartaspor’un Pazar günü Kastamonu Gazi Stadyumu’nda saat 15.00’te Kastamonuspor ile oynayacağı karşılaşmayı A Klasman Hakemi ve İzmir Bölgesi Hakemlerinden Yiğit Arslan yönetecek. Arslan’ın Yardımcılıklarını ise Hüseyin Kıvanç Durmaz ve Kürşathan Akın yapacak. Maçın 4. hakemi ise Egemen Artun. 

ISPARTASPOR 

RÖVANŞI VERECEK Mİ? 

Bilindiği gibi, ligin ilk yarısında Isparta’da oynanan maçı Kastamonuspor 3 – 0 gibi net bir skorla kazanmıştı. Bu doğrultuda, Ispartaspor’un Pazar günkü maçta rakibini yenerek ilk yarıdaki maçın rövanşını alabilecek mi? Yoksa mağlup olarak iki yarıda da rakibine boyun eğecek mi? Bu soruların cevabı yarınki maçta netlik kazanacak.


Salı 19.1 ° / 5.3 °
Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °