Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembelilerin 1. Etap Kampı Bugün Sona Erecek Ancak; Ispartaspor’un Kampı Uzayabilir

Yeşil – Pembelilerin 1. Etap Kampı Bugün Sona Erecek Ancak; Ispartaspor’un Kampı Uzayabilir

SPOR 22.07.2023 12:10:00 0
Yeşil – Pembelilerin 1. Etap Kampı Bugün Sona Erecek Ancak;  Ispartaspor’un  Kampı Uzayabilir

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca, 11 Temmuz’da başlayıp bugün itibariyle sona ermesi planlanan Davraz Kampının bir hafta daha uzatılabileceğini söyledi. 

Yeni sezonda 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Ispartaspor, 10 Temmuz’da topbaşı yaparak 11 Temmuz’da 1. Etap hazırlık çalışmaları için Davraz Kayak Merkezinde 10 günlük kampa girmişti. Söz konusu kamp, bugün itibariyle sona eriyor. Ancak, Teknik Direktör Hakan Karaca, yöneticilerle yaptığı görüşmede söz konusu 1. Etap kampının bir hafta daha uzatabileceklerini söyledi. 

KARACA; “BU YIL LİG HAZIRLIKLARIMIZA 

ERKEN BAŞLADIK ZAMAN SORUNUMUZ YOK” 

Teknik Patron Karaca; “Burada çalışma ortamı iyi ve çalışmalar da son derece verimli geçiyor. Kampımızı bir hafta daha uzatabiliriz. Zaten, lig hazırlıklarına bu yıl bir hayli erken başlamış durumdayız. Onun için önümüzde zamanımız da var. Bir hafta daha kampımıza devam etmemiz takımımız açısından iyi olacaktır. Ardından, 2. Etap kampı için Afyon’a gideceğiz ve orada da bir haftalık kamp yaparak ardından şehre dönerek lige başlamak için hazırlıklarımızı tesislerimizde sürdüreceğiz” dedi. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °