Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Yeşil – Pembelilerde Hedef Averajı Düzeltmek; Ispartaspor’un Konuğu Tarsus İ.Y.

Yeşil – Pembelilerde Hedef Averajı Düzeltmek; Ispartaspor’un Konuğu Tarsus İ.Y.

SPOR 4.02.2023 10:54:00 0
Yeşil – Pembelilerde Hedef Averajı Düzeltmek;  Ispartaspor’un  Konuğu Tarsus İ.Y.

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartapor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde küme düşme potasında bulunan Tarsus İdmanyurduspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip bu maçı farklı kazanarak hem 3 puan almak hem de eksi olan averajını artıya yükseltmek istiyor. Atatürk Stadyumundaki maç saat 14.00’te başlayacak ve maça girişler ücretsiz olacak. 

ISPARTASPOR KÜME DÜŞME 

KORSUSU YAŞAMKA İSTEMİYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve 21. Haftayı Ankaraspor’u deplasmanda 2 – 1 mağlup ederek 3 puanla kapatan Ispartaspor bugün, grubun zayıf ekiplerinden ve sondan 4. Sırada bulunan Tarsus İdmanyurduspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli takımda futbolcuların bu maçı rahat kazanması beklenirken, rakip takım ise çok zor günler geçirdiği için maçlara A takımına çıkarılan gençlerle çıkıyor. 

TARSUS İ.Y.

MAÇINI BEKLİYOR

Taraftarların açık tribün 30, kapalı tribün 60 TL’ye izleme imkanı bulacağı Ispartaspor, bugün oynayacağı Tarsus İ.Y. maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürerek dün itibariyle tamamlayıp tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.

Dün Atatürk Stadında Teknik Direktör Hakan Yılmaz yönetiminde ısınma koşusu ile başlayan antrenman daha sonra kuvvet ve kondisyon çalışması yapan ve antrenmanın son bölümünde bugün oynanacak olan Tarsus maçının taktiği üzerinde duruldu.

ISPARTASPOR 11. SIRADA

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 21 maç sonunda topladığı 26 puanla grupta onbirinci sırada bulunuyor. Yeşil –

Pembeliler bu maçlarda 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

RAKİP TARSUS İ.Y.

SIRADA

Ispartaspor’un bugünkü rakibi Tarsus İdmanyurduspor ise; 21 maç sonunda 3 galibiyet,11 beraberlik ve 7 mağlubiyetle topladığı 20 puanla 16. sırada yer alıyor. 2. Lig Beyaz Grupta Erokspor 40 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, averajla ikinci sırada Amedspor, 38 puanla Ş. Urfaspor ise 3. Sırada bulunuyor.

GÖZLER HÜSEYİN 

AFKAN’DA OLACAK

Öte yandan, Ispartaspor’un bugün yapacağı Tarsus İdmanyurduspor maçında gözler, ligin başından bu yana ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle taraftarların büyük beğenisini toplayan Hüseyin Afkan’da olacak. Taraftarlar, Afkan’dan Ankaraspor maçında olduğu gibi bugünkü maçta da mutlak gol bekliyor.

MAÇI HAKEM YUNUS

EMRE ÇAKAR YÖNETECEK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 2. Lig Beyaz Grupta oynanacak 22. Hafta maçlarının Hakemlerini de açıkladı. Buna göre; Ispartaspor’un bugün sahasında saat 14.00’te oynayacağı Tarsus İdmanyurduspor maçını Manisa Bölgesinden Yunus Emre Çakar yönetecek. Çakar’ın Yardımcılıklarını Mahmut Gülle ve Oğuzhan Yazır yapacaklar. Maçın 4. Hakemlik görevini ise Onur Bingöl üstlenecek. 

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °