Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembeliler Ziraat Türkiye Kupası'na Veda Etti; Ispartaspor, Uzatmada Yıkıldı

Yeşil – Pembeliler Ziraat Türkiye Kupası'na Veda Etti; Ispartaspor, Uzatmada Yıkıldı

SPOR 10.11.2022 17:06:00 0
Yeşil – Pembeliler Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu mücadelesinde deplasmanda 1. Lig ekibi Tuzlaspor’a konuk olan Ispartaspor, uzun süre berabere götürdüğü maçta uzatmalarda yıkıldı. Normal süresi 1 – 1 sona eren karşılaşmada Ispartaspor, uzatmaların 95. Dakikasında yediği golle maçta 2 – 1 mağlup olarak kupaya deva etti.

 

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu mücadelesinde Tuzlaspor, Ispartaspor’u konuk etti. Normal süresi 1 – 1 sona eren karşılaşmada Tuzlaspor, uzatmada bulduğu golle maçı 2 – 1 kazandı ve bir üst tura yükseldi.

ISPARTASPOR ÇOK DİRENDİ

ANCAK YİNE DE ELENDİ

Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelenin 90 dakikası diğer bir deyişle normal süresi 1 – 1 sona erdi. Uzatmalara giden karşılaşmayı Tuzlaspor 2 – 1 kazandı. Tuzlaspor’a galibiyeti getiren golleri 8. Ve 95. Dakikalarda Mory Kone kaydederken Ispartaspor’un sayısı ise 31. Dakikada Hüseyin Afkan’dan geldi.

HAFTALAR SONRA

İYİ FUTBOL OYNADI

Ligde haftalardır çok kötü bir futbol oynayan ve ligde de bu nedenle küme düşme potasının içine demir atan Ispartaspor’un haftalar sonra bugünkü maçta ortaya koyduğu futbol beğeni topladı. Takımdaki bu küçük düzelmenin Nazilli Belediyespor maçında alınacak galibiyetle büyüyerek devam etmesi bekleniyor.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR

İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK

Katıldığı 4. Turda karşılaştığı Tuzlaspor’a mağlup olarak kupa defterini kapatan Ispartaspor, 13 Kasım Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak.


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °