Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Yeşil – Pembeliler Yine Altın Değerinde İki Puan Daha Kaybetti; Beraberliğe ABONE!

Yeşil – Pembeliler Yine Altın Değerinde İki Puan Daha Kaybetti; Beraberliğe ABONE!

SPOR 18.12.2022 17:01:00 0
Yeşil – Pembeliler Yine Altın Değerinde İki Puan Daha Kaybetti;  Beraberliğe ABONE!

Ligin 19’ncu ve ligin son haftasında deplasmanda Sivas Belediyespor takımıyla karşılaşan Ispartaspor, kolay kazanacağı maçı oynadığı vasat futbolla zora soktu ve yine altın değerinde iki puan kaybederek sahadan beraberlikle ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekip son üç maçta 6 puan kaybetti. 

ISPARTASPOR 

BERABERLİKLERE ABONE!

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 19. Hafta maçında grupta küme düşme potası içinde yer alan Sivas Belediyespor takımı ile karşı karşıya geldi. Zayıf rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen ve etkin futbol oynayamayan Yeşil – Pembeli ekip, altın değerinde iki puan daha kaybetti. Ispartaspor bu sonuçla son üç maçta 6 puan kaybederek adeta beraberliklere ‘Abone’ oldu. 

FUTBOL VASAT, 

SONUÇ VASAT! 

Küme düşme potasının üç sıra ve sadece 4 puan üzerinde bulunan Ispartaspor için küme düşme bölgesinden uzaklaşmak adına son derece önemli olan karşılaşma bugün saat 14.00’de Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde başladı. Maçın ilk yarısında da ikinci yarısında da üstün bir futbol ortaya koyamayan Ispartaspor, oynadığı vasat futbolla gol de bulamayınca sahadan 0 – 0 golsüz berabere ayrıldı. 

GOLCÜ… GOLCÜ… GOLCÜ…

Takımda son vuruşu yapacak, ceza sahasında ayağına gelen topu ağlara gönderecek futbolcu olmaması bugünkü maçta bir kez daha ortaya çıktı. Yeşil – Pembeli yönetimin devre arasın en az iki SANTRAFOR olması gerekiyor. 

HAKAN YILMAZ’IN 

BURHAN EŞER ISRARI! 

Hemen hemen tüm haftalarda olduğu gibi bugünkü maçta da Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın, 38 yaşındaki Burhan Eşer’i sahaya sürmekte ısrar etmesi taraftarların büyük tepkisini çekti ve Teknik Patron Yılmaz’ın bu hareketi ‘Yılmaz’ın neden Burhan Eşer’de bu kadar ısrar ediyor. Altında bilmediğimiz bir şeyler mi var’ sorusunu gündeme getirdi. Zira Eşer, geçen haftalarda olduğu gibi bugünkü maçta da girdiği dakikadan itibaren hiçbir varlık gösteremedi.   

PUANLAR İKİŞER 

İKİŞER GİDİYOR 

Ispartaspor gerek ortaya koyduğu vasat futbolla gerekse kaybettiği puanlarla kendinden bekleneni veremedi. Yeşil – Pembeli ekip bugün kaybettiği iki puanla son üç maçta kaybettiği puan sayısı 6’ya ulaştı. 

İLK YARI SONA ERDİ 

2. Lig Beyaz Grupta bugün oynanan maçlarla ilk devre sona erdi ve takımlar 27 günlük devre arası tatiline girdi. 2. Ligde ikinci yarı ise 15 Ocak 2023 tarihinde başlayacak. 

2. Lig Beyaz Grup Puan Durumu İçin Tıklayın. 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °