Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembeliler Yeni Sezon Hazırlık Maçları Tamamlandı; Ispartaspor Dördüncü Hazırlık Maçında Yine Berabere

Yeşil – Pembeliler Yeni Sezon Hazırlık Maçları Tamamlandı; Ispartaspor Dördüncü Hazırlık Maçında Yine Berabere

SPOR 21.08.2023 16:00:00 0
Yeşil – Pembeliler Yeni Sezon Hazırlık Maçları Tamamlandı;  Ispartaspor Dördüncü Hazırlık  Maçında Yine Berabere

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, dördüncü hazırlık maçında Afyon’da karşılaştığı Fethiyespor takımı ile 1 – 1 berabere kaldı. Yeşil – Pembeli ekibin golünü Mehmek Küçükdurmuş kaydetti. 

Yeni sezonda 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil – Pembeli temsilcimiz önceki gün Afyon Otel Sahalarında saat 18.00’de 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden yani kendi grubunda yer alan Fethiyespor takımıyla dördüncü hazırlık maçını yaptı. 

İLK ÜÇ HAZIRLIK MAÇINDA 

2 BERABERLİK 1 MAĞLUBİYET ALDI 

Bilindiği gibi; Ispartaspor, Afyon’da yaptığı ikinci etap kampında ilk olarak 2 Ağustos tarihinde Belediye Kütahyaspor ile oynamış ve sahadan 1 – 1’lik skorla ayrılmıştı. Bu maçın ardından Afyon’daki kamp süresince hazırlık maçı yapmayan ve Isparta’ya dönen takım Afyon’daki kamp sonrası günübirlik olarak Afyon’a giderek hazırlık maçlarını gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda Yeşil – Pembeli ekip ikinci hazırlık maçında Afyon’da Uşakspor karşı karşıya gelmiş ve Yeşil – Pembeliler maçı her iki devrede yediği gollerle sahadan 2 – 1 mağlup ayrılmıştı. 14 Ağustos tarihinde ise Afyon’da Beyaz Grubun güçlü ekiplerinden Bucaspor 1928 takımıyla karşılaşmış ve sahadan 3 – 3’lük beraberlikle ayrılmıştı. 16 Ağustos Çarşamba günü Afyonspor ile yapacağı hazırlık maçı ise iptal edilmişti. 

DÖRDÜNCÜ HAZIRLIK 

MAÇINDA DA BERABERLİK

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 19 Ağustos Cumartesi günü yani önceki gün dördüncü hazırlık maçını kendi grubu olan Kırmızı grup ekiplerinden Fethiyespor takımı ile yapan Ispartaspor, sahadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekibin golünü Mehmet Küçükdurmuş kaydetti. 

TEKNİK PATRON KARACA

FUTBOLCULARI DENEME

İMKANI BULDU 

Teknik Direktör Hakan Karaca, takımda bulunan 26 futbolcuyu yeni sezon hazırlık kampı süresince oynanan hazırlık maçlarında deneme ve bu bağlamda tüm futbolculara forma şansı vererek gösterecekleri performansa göre yeni sezondaki ilk 11’i kafasında belirlemeye çalıştı. 

İLK MAÇ SOMASPOR İLE 

Böylece, yeni sezon hazırlıkları kapsamında dört hazırlık maçı yapan Ispartaspor’da gözler bu hafta sonu yani 27 Ağustos Pazar günü başlayacak lig ve ligin ilk maçını yapacağı kendi saha ve seyircisi önündeki Somaspor maçına çevirdi. 

 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °