Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Yeşil – Pembeliler Uşakspor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Lige Selam Taktiğe Devam!

Yeşil – Pembeliler Uşakspor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Lige Selam Taktiğe Devam!

ISPARTA 14.10.2023 18:51:00 0
Yeşil – Pembeliler Uşakspor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Lige Selam Taktiğe Devam!

Deplasmanda ligin sırasındaki Uşakspor ile karşılaşan Ispartaspor, son üç maçtır olduğu gibi ‘Garanti Sonuç’ taktiği ile oynadı ve sahada üstün görünmemesine rağmen yine maçı kazanmasını bildi. Yeşil - Pembeli ekibin gollerini her zaman olduğu gibi yine kanat oyuncusu Alim Harlak ile Ayberk Kaygısız attı. 

ISPARTASPOR 

YOLUNA DEVAM EDİYOR 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 8. Hafta maçında kendinden istenilen futbolu olmasa da kendinden istenilen sonucu alıp Isparta’ya döndü. Bugün deplasmanda; ligin dibine demir atan Uşakspor ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, maçı 2 – 0 kazanarak altın değerinde üç puan kazanmayı başardı. 

SONUÇ ODAKLI 

İLERLİYOR…

Geçen haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı İskenderunspor’u 2 – 1 mağlup ederek kapatan Ispartaspor, bugün de deplasmandan galibiyetle döndü. Ispartaspor için puan durumunda daha üst sıralara yükselerek liderlik koltuğuna oturmaya ramak kalması adına sahaya çıkan Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçta son üç maçta olduğu gibi etkili futbol oynamasa da sonuca gitmesini bildi. 

MAÇIN HAKEMİ İYİ 

BİR YÖNETİM GÖSTERDİ   

Ispartaspor’un bugünkü maçını yöneten Rize Bölgesi Hakemi Yücel Büyük ve ekibi mükemmel bir maç yönetti. Maç boyunca hakemlerin skora etki edecek olumsuz bir kararları olmadı.

GOL DEYİNCE ARTIK 

ALİM HARLAK AKLA GELİYOR 

TFF 2. Lig 8. Hafta maçında Uşakspor – Ispartaspor maçı bugün saat 15.30’da 1 Eylül Stadında başladı. Maçta skor garantili futbol ortaya koyan Ispartaspor, maçın ilk yarısında oyunu kendi sahasında kabul edip, kontrataklarla rakip kaleye gitti. Ancak, bu ataklar ilk yarıda sonucu getirmedi ve taraflar soyunma odasına 0 – 0’lık skorla gitti. 

Ispartaspor ikinci yarıya adeta golle başladı. Maçın 48. Dakikasında sahneye her zaman olduğu gibi yine Alim Harlak çıktı ve topu ağlara göndererek takımını 1 – 0 önce geçiren golü kaydetti. 

Maç bu skorla bitecek diye düşünülürken Yeşil – Pembeli ekipte oyuna ikinci yarıda ilk golü atan Alim Harlak’ın yerine giren Ayberk Kaygısızın golüyle durum 2 – 0 oldu ve maç bu skorla sonuçlandı. 

GOLCÜLER SESSİZ, 

KANAT OYUNCULARI GOLCÜ 

Sezon başından bu yana olduğu gibi bugünkü maçta da ilk 11’de takımın santrafor oyuncusu olarak Mehmet Küçükdurmuş sahaya çıktı. Ancak, maçın gollerini sağ ve sol kanatta oynayabilen Alim Harlak ile Sağ Bek Ayberk Kaygısız attı. Böylece, takımın gol yükünü bu maçta onlar üstlenmiş oldular. 

MAÇ FAZLASIYLA 

2. SIRAYA YÜKSELDİ 

Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 15 olan puanını 18’e çıkartarak, puan durumunda da maç fazlasıyla grup lideri Amedspor’un ardından bir puan eksiğiyle 2. Sıraya yükseldi. Ancak, bu akşam saat 19.00’da oynanacak Menemenspor – Kastamonuspor maçını Kastamonuspor kazanırsa yine 2. Sıraya yükselecek. Mağlup olması durumunda ise Ispartaspor 2. Sırada kalacak.  . 

32 GENÇLİK TARAFTAR GRUBU 

TAKIMI UŞAK’TA DA

YALNIZ BIRAKMADI 

Öte yandan, her zaman Ispartaspor’un destekçisi olan 32 Gençlik Taraftar Grubu yaklaşık 100 kişi ile bugün Uşak’a giderek takımlarını Uşakspor karşısında 90 dakika boyunca destekledi. 

BELEDİYE 

DERİNCESPOR

GELİYOR 

Ispartaspor, önümüzdeki hafta ligde iki maç birden yapılacak. 9. Hafta maçları 18 Ekim Çarşamba günü, 10. Hafta maçları ise 22 Ekim Pazar günü oynanacak. Bu doğrultuda Ispartaspor, Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde Derince Belediyespor’u ağırlarken, hafta sonu yani 22 Ekim Pazar günü ise Amedspor deplasmanına gidecek.

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °