Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Topbaşı Yaparak Davraz’da Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı; İlk Antrenman…

Yeşil – Pembeliler Topbaşı Yaparak Davraz’da Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı; İlk Antrenman…

ISPARTA 11.07.2023 17:04:00 0
Yeşil – Pembeliler Topbaşı Yaparak Davraz’da Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı; İlk Antrenman…

Önümüzdeki sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor, dün topbaşı yaptı ve bugün itibariyle de İl Özel İdarenin Davraz Kayak Merkezindeki tesislerinde birinci etap kampına başladı. Söz konusu kamp 10 gün sürecek. 

ISPARTASPOR TOPBAŞI YAPTI 

17 Haziran’da yaptığı olağan genel kurulu ile yönetimini yenileyen Ispartaspor, sezona çok güçlü bir şekilde girmek istiyor. Teknik Direktörlüğe Hakan Karaca’yı getiren Yeşil – Pembeli yönetim bir taraftan iç ve dış transferlerini sürdürürken, diğer taraftan ise dün takım topbaşı yaptı ve bugün de Davraz’da kampa girdi. 

BİRİNCİ ETAP KAMPI

DAVRAZ’DA BAŞLADI

Ispartaspor bu sezon 1. Lig yolunda hazırlıklarını, kamp için ideal doğası ve oksijen oranıyla ülkemizin sayılı yerlerinden olan Davraz’da sıkı bir şekilde sürdürecek. Yeşil – Pembelilerin 11 Temmuz’da yani bugün itibariyle başlayan birinci etap kampı 21 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Birinci etap kamp sonrası Teknik Direktör Hakan Karaca tarafından futbolculara iki gün izin verilmesi ve ardından ikinci etap kampa geçilmesi bekleniyor. 

İKİNCİ ETAP KAMPI

AFYON’DA

Bu doğrultuda; Ispartaspor’un ikinci etap kampı da komşu il takımı Afyon’da gerçekleştirilecek. 22 Temmuz itibariyle başlayacak olan ikinci etap kampı ise 28 Temmuz’da sona erecek. Daha sonra Isparta’ya dönecek olan Yeşil – Pembeli ekibin önünde yine bir hayli uzun süre olduğu için takım kalan sürede bu defa tesislerinde yeni sezona hazırlanacak ve 26 Ağustos tarihinde başlayacak olan ve sezonun ilk maçı için çalışmalara başlanacağı bildirildi.

GÜNDE ÇİFT İDMANLA YENİ

SEZONA HAZIRLANACAKLAR

Yeşil – Pembelilerin her iki etap kampında da Teknik Direktör Hakan Karaca nezaretinde sabah ve akşamüzeri olmak üzere günde çift idman yaparak sezona hazırlanacaklar. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °