Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Soma Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor Rövanşı Aldı

Yeşil – Pembeliler Soma Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor Rövanşı Aldı

ISPARTA 14.01.2024 16:52:00 0
Yeşil – Pembeliler Soma Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor Rövanşı Aldı

İkinci yarının ilk maçında deplasmanda ilk yarıda sahasında mağlup olduğu Somaspor ile karşılaşan Ispartaspor, güzel bir oyunla hem sahadan galibiyetle ayrılarak rakibinden ilk yarıdaki maçın rövanşını aldı hem de puanını 33’e yükselterek tekrar Play – Off grubunun içinde yer aldı. Ispartaspor’un tek golünü Alim Harlak kaydetti. 

ISPARTASPOR ZORU

BAŞARMAYA DEVAM EDİYOR 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta ikinci yarının ilk ve ligin de 20. Hafta maçında kendinden istenilen futbolu oynayıp yine kendinden beklenen skoru elde etti. Bugün deplasmanda son derece önemli ve kritik bir maça çıkan Yeşil – Pembeli ekip, Manisa’dan güzel ve etkili bir futbol ortaya koyarak altın değerinde üç puan kazanarak Isparta’ya galibiyetle dönmeyi başardı. 

GÜZEL FUTBOL

GÜZEL SKOR 

Deplasmanda daha rahat bir oyun ortaya koyan Ispartaspor, attığı altın değerinde golle sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Ispartaspor için puan durumunda daha üst sıralara yükselerek dışarda kaldığı Play – Off grubuna yeniden girmek adına sahaya çıkan Yeşil – Pembeli ekip, rakip Somaspor’u yenmeyi başardı. 

MAÇIN HAKEMİ ADALETLİ 

BİR YÖNETİM GÖSTERDİ   

Ispartaspor’un bugünkü maçını yöneten Sakarla Bölgesi Hakemi Levent Gümüşdere adaletli bir maç yönetti.  

ALTIN GOL ALİM 

HARLAK’TAN GELDİ 

TFF 2. Lig 20. Haftasında Somaspor – Ispartaspor maçı bugün saat 14.00’te Soma Atatürk Stadında başladı. Maçta etkili bir futbol ortaya koyan Ispartaspor, ilk yarıda istediği gole kavuşamadı ve maçın ilk yarısı 0 – 0 golsüz sona erdi. İkinci yarıya ise bir anlamda golle başlayan Yeşil – Pembeli ekip, maçın 50. Dakikasında Alim Harlak’ın attığı golle 1 – 0 öne geçti. Maçın son 15 dakikasında ise ev sahibi ekip Somaspor, en azından bir beraberlik golü olsun düşüncesiyle Ispartaspor kalesine yüklendi. Ancak, bu defa da kaleci Alp Tutar’ı geçemediler. Tarafların çabası başka gol getirmeyince maç 1 – 0 Ispartaspor’ün üstünlüğü ile sona erdi.  

ISPARTASPOR YENİDEN

PLAY – OFF GRUBUNDA 

Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 30 olan puanını 33’e çıkartarak, puan durumunda da 5. Sıraya yükselerek yeniden Play – Off grubunun içine girmeyi başardı. 

YENİ TRANSFERLERDEN 

3 FUTBOLCU MAÇTA OYNADI 

Bugünkü maçta, Teknik Direktör Hakan Karaca, takıma yeni transfer edilen 5 futbolcudan 3’üne şans verdi. İsmet Kavuştu sahaya ilk 11’de çıkarken, maçın 74. Dakikasında diğer transferlerden Gökmen Aydoğdu İsmet Kavuştu’nun yerine, Berat Satılmış ise Alim Harlak’ın yerine oyuna girdiler. 

MENEMENSPOR

GELİYOR 

Ispartaspor, önümüzdeki hafta sonu yani 21 Ocak Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde grubun kendisi gibi Play – Off mücadelesi veren Menemenspor ile karşılaşacak. 

İŞTE 2. LİG KIRMIZI GRUPTA 20. HAFTA SONUÇLARI; 

İnegölspor – 24 Erzincanspor: 2 – 0 

68 Aksarayspor – İskenderunspor: 2 – 1 

Denizlispor – Amedspor: 1 – 1 

Somaspor – Ispartaspor: 0 – 1 

Düzcespor – Uşakspor: 6 – 0 

Iğdır FK – Arnavutköy Beld: 2 – 1

Kastamonuspor – Etimesgut Beld: 0 – 1 

Menemenspor – Karaman FK: 1 – 1

Sarıyer – Derince Beld.: 0 – 1 

2. LİG KIRMIZI GRUPTA 

20. HAFTA PUAN DURUMU: 

 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °