Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Sarıyer’den Rövanşı Aynı Skorla Aldı; Ispartaspor’un Alim’i Var…

Yeşil – Pembeliler Sarıyer’den Rövanşı Aynı Skorla Aldı; Ispartaspor’un Alim’i Var…

SPOR 31.01.2024 23:51:00 0
Yeşil – Pembeliler Sarıyer’den Rövanşı Aynı Skorla Aldı;  Ispartaspor’un Alim’i Var…

İkinci yarının dördüncü maçında kendi saha ve seyircisi önünde grubun zayıf takımlarından Sarıyer ile karşılaşan Ispartaspor, sahadan 44. Dakikada Alim Harlak’ın attığı golle galip ayrılarak altın değerinde üç puan kazandı. 

2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin 22., ikinci yarının ise 4. Hafta maçında ilk yarıda 1 – 0 mağlup olduğu Sariyer’i aynı skorla mağlup ederek rakibinden rövanşı aynı skorla aldı.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI 

Bugün saat 14.00’da Atatürk Stadyumunda oynanan maçı, hafta içi ve mesai günü olması nedeniyle az sayıda Yeşil – Pembeli taraftar izledi. 

PLAY – OFF GRUBUNDAKİ 

YERİNİ KORUDU 

Geçtiğimiz hafta ligin dibine demir atmış olan Denizlispor’u deplasmanda 2 – 1 mağlup eden Ispartaspor, bugünkü maçta yine küme düşme potasının bir basamak üstünde buluna Sarıyer’i ağırladı ve maçtan galibiyetle ayrılarak Play – Off grubundaki yerini korudu. 

ALİM HARLAK SAKAT

SAKAT OYNAMASINA 

RAĞMEN GOLÜNÜ ATTI 

Maça hızlı başlayan ve ilk 15 dakikada rakibine göre üstün bir futbol ortaya koyan Yeşil – Pembeli ekip ilerleyen dakikalarda zaman zaman üstünlüğü rakibine kaptırsa da gol yemedi ve bir gol de olsa gol atmayı başardı. Maçın 28. Dakikasında kaleciyi de geçen Alim Harlak topu ağlara gönderdi ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. İlk yarı 0 – 0 golsüz sona erecek diye beklenirken sahneye yine Alim Harlak çıktı ve sakat olmasına rağmen soldan yapılan ortayı iyi takip ederek güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1 – 0.İlk yarı bu skorla sona erdi. 

39 PUANLA 6. SIRADAKİ 

YERİNİ KORUDU 

Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçta aldığı galibiyetle 36 olan puanını 39’a çıkararak puan durumunda da 6. Sıradaki yerini korudu. 

 DÜZCESPOR DEPLASMANINA GİDECEK

Ispartaspor, bu hafta sonu yani 4 Şubat Pazar günü ligin 23. Hafta maçında ligin orta sıralarında yer alan Düzcecam Düzcespor deplasmanına gidecek.  

2. LİG KIRMIZI GRUPTA 22. HAFTA TOPLU SONUÇLARI: 

24 Erzincanspor – Somaspor: 2 – 0 

Ispartaspor – Sarıyer: 1 – 0 

Karaman FK – Düzcespor: 1 – 0 

İnegölspor – Kastamonuspor: 1 – 1 

Fethiyespor – Iğdır FK: 1 – 3 

Etimesgut Beld. – Menemenspor: 2 – 3 

Beld. Derincespor – İskenderunspor: 0 – 1 

Arnavutköy Beld. – Denizlispor: 2 – 2 

Amedspor – 68 Aksarayspor: 0 – 0 

2. LİG KIRMIZI GRUPTA 22. HAFTA PUAN DURUMU: 

 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °