Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Sarıyer Deplasmanından Eli Boş Döndü; Yazık Oldu!

Yeşil – Pembeliler Sarıyer Deplasmanından Eli Boş Döndü; Yazık Oldu!

SPOR 16.09.2023 19:21:00 0
Yeşil – Pembeliler Sarıyer Deplasmanından Eli Boş Döndü;  Yazık  Oldu!

2. Lig Kırmızı Grubun 4. Haftasında konuk olduğu Sarıyer’e 1 – 0 yenilen Ispartaspor, ortaya koyduğu futbolla göz doldururken, uydurma bir penaltı ile sahadan mağlup ayrıldı. Takımın gol umudu diye sahaya sürülen Mehmet Küçükdurmuş ise kaçıldığı gollerle takımını mutlak bir galibiyetten etti.  

Bu sezon ligdeki konumuna uygun bir çizgide gidemeyen ve bir galibiyet bir mağlubiyet alarak istikrarsız bir gidişatla ilerleyen Yeşil – Pembeli ekip, bugün de ligin 4. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Sarıyer’e 1 – 0 mağlup oldu.

HAKEMİN UYDURMA 

PENALTISI İLE MAĞLUP OLDU 

Bugün İstanbul Maltepe Hasan Polat İlçe Stadında oynanan maçı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in yanı sıra Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir ve diğer yöneticiler de izledi. Rakibi karşısında 90 dakika boyunca rakibi ile başa baş ve zaman zaman da üstün bir futbol ortaya koyan Ispartaspor, rakibinin maçın 51. Dakikasında hakemin uydurma bir penaltısı ile mağlup oldu. Bu dakikada ele çarptığı iddiasıyla maçın hakemi Doğu Yılmaz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Umut Bulut, topu ağlara göndererek takımını 1 – 0 öne geçirdi. 

MEHMET KÜÇÜKDURMUŞ

3 PUANI ÇÖPE ATTI!  

Geçtiğimiz sezon çok kötü bir performans ortaya koymasına rağmen (16 maçta 2 gol ve 1 asist) Ispartaspor’un sezon başında Santrafor diye Ankara Demirspor’dan aldığı Mehmet Küçükdurmuş, geçen hafta Denizlispor’a attığı gol dışında Yeşil – Pembeli ekibe hiçbir katkı sağlamadığı gibi, hatta takımın Somaspor ve bugünkü Sarıyer maçlarında kaçırdığı gollerle takımını galibiyetten eden isim oldu. Adeta takım, Mehmet Küçükdurmuş ile sahaya 10 kişi yani bir kişi eksik çıkarken, Teknik Direktör Hakan Karaca’nın ise Mehmet Küçükdurmuş’ta bu kadar ısrar etmesi ise anlaşılamadı. Ispartaspor defansının ve orta sahasının zorluklar içinde gol atsın diye ileriye taşıdığı topla Mehmet Küçükdurmuş ile heba olup gitti. Küçükdurmuş, Sarıyer maçında ceza sahasında defalarca topla buluşmasına rağmen bir tanesinde bile topu ağlara gönderme becerisinde bulunamadı. Bu nedenle, Yeşil – Pembeli ekip 3 puanla döneceği İstanbul deplasmanından mağlubiyetle dönmek zorunda kaldı. 

KAÇAN 3 PUANA YAZIK OLDU 

YENİLDİ AMA EZİLMEDİ 

Ispartaspor bugünkü Sarıyer maçında rakibi ile başa baş hatta bazı dakikalarda üstün bir oyun ortaya koydu. Ancak, Yeşil – Pembeli ekip, forvet oyuncularının beceriksizliği ve hakemin uydurma bir penaltısı yüzünden sahadan yenilgiyle ayrıldı ve bu durumda kazanılamayan 3 puana ve ortaya güzel bir oyun koyan takıma yazık oldu. Ispartapor bugünkü maçta yenildi ama ezilmedi. 

ALİM HARLAK 

KLASINI KONUŞTURDU 

Ispartaspor’un bugünkü Sarıyer maçında Halil Duman, Samet Karakoç ve oyuna 58. Dakikada Muhlis İstemi’nin yerine giren Alim Harlak ortaya koydukları performansla dikkat çektiler. Sezon başından bu yana takıma etkili bir katkıları olmamasına rağmen ilk 11’de sahaya sürülen Yiğithan Güveli ve Caner Koca yine vasattan ileri gidemediler. 

ALKIŞLAR 32 GENÇLİK 

TARAFTAR GRUBUNA 

Ispartaspor’u yıllarca yağmur – çamur demeden gerek deplasmanda gerekse sahasında yaptıkları tezahüratlarla destekleyen 32 Gençlik Taraftar Grubu, takımını zorlu İstanbul deplasmanında yine yalnız bırakmadı. Yeşil – Pembeli taraftarlar, maçtan saatler önce İstanbul Maltepe Hasan Polat Stadındaki yerlerini alarak takımlarını Sarıyer’e karşı yine 90 dakika boyunca destekleyerek alkışı hak ettiler. 

4. SIRADAN 7. SIRAYA DÜŞTÜ 

Yeşil – Pembeli ekip bu mağlubiyetle grupta 4. Sıradan 7. Sıraya gerilerken, rakibi Sarıyer ise 8. Sıradan 4. Sıraya yükseldi. Ancak, grupta yarın oynanacak diğer karşılaşmalarla Ispartaspor’un puan durumundaki sıralaması değişebilir. Ispartaspor daha da aşağılara düşebilir.

DÜZCEPOR GELİYOR

2. Lig Kırmızı Grupta 6 puan ve sıfır averajla 7. sırada bulunan Ispartaspor, ligin 5. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Düzcespor’u ağırlayacak.

2. LİG BEYAZ GRUPTA 4. HAFTA SONUÇLARI:

Sarıyer – Ispartaspor: 1 – 0

Somaspor – Erzincanspor: 1 – 1 

Menemen FK – Etimesgut Bld. (Saat 19.00’da başlayacak) 

GRUPTA YARIN OYNANACAK KARŞILAŞMALAR: 

Iğdır FK – Fethiyespor

68 Aksaray Bld. – Amedspor

Düzcespor – Karaman FK

Kastamonuspor – İnegölspor

İskenderunspor – Bld. Derincespor

Denizlispor – Arnavutköy Bld.

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °