Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Sahasında Yine Galip Gelemedi! Ispartaspor 1 Attı 10 Gol Kaçırdı!...

Yeşil – Pembeliler Sahasında Yine Galip Gelemedi! Ispartaspor 1 Attı 10 Gol Kaçırdı!...

ISPARTA 8.04.2024 22:21:00 0
Yeşil – Pembeliler Sahasında Yine Galip Gelemedi!  Ispartaspor 1 Attı 10 Gol Kaçırdı!...

Kendi saha ve seyircisi önünde Play – Off grubunda bulunan 24 Erzincanspor ile karşılaşan Ispartaspor, sahasındaki başarısızlığını sürdürdü ve sahadan beraberlikle ayrılarak kendi sahasında maç kazanamama geleneğini sürdürdü!!!! Yeşil – Pembeli ekip, üstün oynadığı maçta 1 gol attı ancak 10 yüzde yüzlük gol pozisyonu ise harcayarak mutlak bir galibiyetten oldu. 

KEŞKE BİR DE İSTİKRAR OLSA…

2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin 32. haftasında karşılaştığı rakibine yine puan kaptırdı. Isparta Atatürk Stadyumunda ligin Play – Off grubunda bulunan 24 Erzincanspor ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, rakibi karşısında etkili bir oyunu ortaya koymasına rağmen istediği galibiyeti bulamadı. Yeşil – Pembeli ekibin deplasmanda kazanıp kendi sahasında kaybeden, veya kaybetmesi normal olan bir maçı kazanıp, kazanacağına kesin gözüyle bakılan maçı kaybetmesi gibi İSTİKRARSIZ bir görüntü çizen Ispartaspor, bu istikrarsız görüntüsüne dün bir yenisini daha ekledi. 

TAKIMDAKİ İSTİKRAZSIZLIK 

MAÇLARA İLGİYİ AZALTIYOR! 

Dün saat 15.00’te Atatürk Stadyumunda oynanan maçı; Vali Aydın Baruş, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, bazı protokol üyeleri ve yaklaşık 3 bin dolayında taraftar izledi. Ancak, takımın istikrarsız görüntüsü Yeşil – Pembeli taraftarların her geçen hafta takıma ilgiyi azaltıyor bu da tribünlerin daha az dolmasına neden oluyor.  

YÜZDE YÜZLÜK POZİSYONLARI HARCADILAR… 

Maça iyi bir oyunla başlayan Ispartaspor, bu iyi oyununu maç sonuna kadar kısmen de olsa sürdürdü. Rakip takım 24 Erzincanspor ise Ispartaspor karşısında sonuca gidecek bir oyun ortaya koyamadı. Maç tamamen Ispartaspor’un üstünlüğü ile geçti. Yeşil – Pembeli ekip, Alim Harlak, Muhlis İstemi, Mehmet Küçükdurmuş ve Cemal Kızılateş ile yüzde yüzlük pozisyonları gole çeviremedi. 

BİR DEFA GELDİLER GOLÜ BULDULAR 

Konuk ekip Erzincanspor, ilk defa maçın 44. Dakikasında Ispartaspor kalesine geldi ve bu dakikada Ziya Akkurt’un attığı golle 1 – 0 önce geçti. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. 

Ispartaspor, ikinci yarıya adeta golle başladı. Maçın 49. Dakikasında Mehmet Küçükdurmuş ile beraberliği yakaladı. Maç sonuna kadar sahada Ispartaspor üstünlüğü vardı ancak, takımda gol atacak futbolcu olmayınca tüm ataklar sonuçsuz kaldı. Böylelikle, Ispartaspor fark atacağı karşılaşmadan ancak iki puan kayıpla 1 – 1’lik beraberlikle ayrılabildi. 

ISPARTASPOR’DAN 90+5’TE 

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ!!!

Dünkü maçta çok ilginç bir olay da yaşandı. Dünyanın her yerinde galip takımın ‘zamana oynamak için’ maçın son dakikalarında yaptığı oyuncu değişikliğini Teknik Direktör Hakan Karaca, takımın mutlak suretle galibiyete ve gole ihtiyacı olmasına ve bu nedenle her saniyenin bile önemi olmasına rağmen yapınca taraftarlardan büyük tepki gördü. 5 Dakika uzatılan maçın uzatma dakikalarının ikincisinde yapılan değişiklikler hiçbir işe yaramadığı gibi, kalan 2 dakika da değişiklikler nedeniyle bitti ve Hakem, Ispartaspor’da oyuna giren iki futbolcu daha yerlerine ulaşmadan maçı bitirdi. Teknik Direktör Karaca’nın bu değişikliğine stadyumdaki hiç kimse bir anlam veremedi. 

PLAY – OFF GRUBUNDAN ÇIKTI

Ispartaspor, dünkü beraberlikle kaybettiği iki puan nedeniyle, Play – Off’taki rakibi İskenderunspor ise sahasında Somaspor’u 3 – 0 gibi net bir skorla mağlup edince  Ispartaspor’un üzerine çıkarak Play – Off grubuna girdi. Ispartaspor’u ise 7. Sıraya iterek Play – Off grubundan çıkmasına neden oldu.  

İKİNCİ DEFA BERABERE KALDI 

Sezon boyunca ya galip gelen ya da mağlup olan ve şuana kadar sadece bir beraberliği bulunan Ispartaspor dünkü maç ile birlikte sezon boyunca ikinci beraberliğini almış oldu. 

7. SIRAYA GERİLEDİ 

Yeşil – Pembeli ekip dünkü maçta aldığı beraberlik ve kaybettiği iki puanla 52 olan puanını 53’e çıkardı. Fakat, iki puan gerisindeki diğer Play – Off rakibi İskenderunspor takımı haftayı galibiyetle kapatınca 53 puana yükseldi ve İskenderunspor’un averajı Ispartaspor’dan çok daha iyi olduğu için İskenderun ekibi Ispartapor’un üzerine çıkınca Ispartaspor puan durumunda 7. Sıraya düştü. 

FETHİYESPOR DEPLASMANINA GİDECEK 

Ispartaspor’un gelecek hafta yani ligin 33. Haftasında grubun orta sıralarında bulunan ve ne Play – Off ‘a yükselme ne de ligden düşmeme gibi bir hedefi bulunmayan Fethiyespor deplasmanına gidecek. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °