Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Ş. Urfaspor Deplasmanından da Puansız Dönüyor; Ispartaspor’dan MAĞLUBİYETLER Serisi!

Yeşil – Pembeliler Ş. Urfaspor Deplasmanından da Puansız Dönüyor; Ispartaspor’dan MAĞLUBİYETLER Serisi!

SPOR 8.04.2023 22:20:00 0
Yeşil – Pembeliler Ş. Urfaspor Deplasmanından da Puansız Dönüyor; Ispartaspor’dan MAĞLUBİYETLER Serisi!

Grupta aldığı üst üste mağlubiyetlerle lig düşme potasına kadar gerileyen Ispartaspor’da Düzcespor ve Arnavutköy Belediyespor maçlarının ardından bugünde Ş. Urfaspor mağlubiyeti geldi. Yeşil – Pembeliler maçın birinci dakikası ile ikinci yarının birinci dakikasında yedikleri golle rakiplerine boyun eğdi. Ispartaspor’un tek golü ise Erkan Süer’den geldi. Yeşil – Pembeliler uzatmalarla birlikte yarım saat 10 kişi oynayan rakibine gol atamadı. 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin otuzuncu haftasında deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden Ş. Urfaspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip son iki hafta alınan mağlubiyetin moralsizliği ile çıktığı maçta rakibi Ş. Urfaspor’a da mağlup olmaktan kurtulamadı. Ispartaspor, grupta adeta paraşötsüz yere çakılıyor.

GOLCÜ SIKINTISI SÜRÜYOR

Bugün saat 15.00’de Ş. Urfa Stadyumunda oynanan maçta Teknik Direktör Hakan Yılmaz, takımın gol bulabilmesi için tüm forvetleri oyuna sürdü. Bilindiği gibi, Berke Demircan kart cezalısı nedeniyle bugünkü maçta oynayamadı. Ancak, yine de gol atma imkanı bulamadı. Yeşil – Pembeli takımın gol atma yollarındaki sıkıntısının devam ettiği bugünkü maçın 90 dakika sonunda skorborta net bir şekilde yansıdı.

Ş. URFASPOR MAÇA 1 – 0 GALİBİYETLE BAŞLADI! 

Bugünkü maçta, ev sahibi takım Ş. Urfaspor adeta maça 1 – 0 önde başladı. Zira, maçın daha 1. Dakikasında Bünyamin Balat’ın golü geldi ve Ispartaspor 1 – 0 mağlup duruma düştü. Maçın 35. Dakikasında Erkan Süer ile durumu 1 – 1 yaparak eşitleyen Yeşil – Pembeliler bu defa ikinci yarının birinci maçın 46. Dakikasında bu defa kalesinde ikinci golü gördü. Bu dakikada Semih Karadeniz topu ağlara göndererek takımını galibiyete taşıyan golü kaydetti. Maçın 69. Dakikasında Ş. Urfaspor’da Feyyaz Belen çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Ispartaspor, uzatmalarla birlikte yarım saat 10 kişi oynayan rakibine gol atma becerisi gösteremeyince maç 2 – 1 ev sahibi Ş. Urfaspor’un galibiyetiyle sona erdi. 

MAĞLUBİYETLER 

SERİSİ SÜRÜYOR

Bu skorla, Ispartaspor’da 4 – 0’lık Düzcespor mağlubiyetiyle başlayan ve geçtiğimiz hafta kendi sahasında aldığı 2 – 1’lik Arnavutköy Belediyespor mağlubiyeti ile devam eden mağlubiyetler serisi bugün alınan mağlubiyetle üç maça çıkmış oldu. 

KÜME DÜŞME POTASINA 

BİR BASAMAK DAHA YAKLAŞTI! 

Ispartaspor’u mağlup eden Ş. Urfaspor’un maç fazlasıyla lider konumda olduğu grupta Ispartaspor’un Ş. Urfaspor mağlubiyeti taraftarları üzdü. Ancak, sonuç rakibinin güçlü olması nedeniyle normal karşılandı. Yeşil – Pembeli ekip bugünkü sonuçla 36 puanda kalarak grupta 13. Sıradan 14. Sırada geriledi. Ispartaspor ile küme düşme potasıntaki takımlar arasında sadece bir takım Batman Petrolspor kadı. 

SOMASPOR

GELİYOR 

Ispartaspor bu hafta sonu yani 15 Nisan Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Somaspor ile karşılaşacak. Bu maç, Yeşil – Pembeli ekip için adeta ölüm – kalım yada olmak yada olmamak maçı olacak. Zira, kaybedilecek bir puan bile Ispartaspor’u ligin bitimine sayılı haftalar kala lig düşme potasının içine itecek. 

 


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °