Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Nazilli Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor’da Ligde Kalma Sevinci

Yeşil – Pembeliler Nazilli Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor’da Ligde Kalma Sevinci

SPOR 19.04.2023 17:28:00 0
Yeşil – Pembeliler Nazilli Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor;  Ispartaspor’da Ligde Kalma Sevinci

Ligin 32. Hafta maçında deplasmanda kendisi ile aynı puana sahip olan Nazilli Belediyespor takımıyla karşılaşan Ispartaspor, özellikle ikinci yarı etkin futbol oynadığı maçın ikinci yarısında attığı gollerle sahadan galibiyetle ayrılarak büyük oranda ligde kalmayı garantiledi. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Cemal Kızılateş ve Koray Yağcı kaydetti.  

ISPARTASPOR’DAN 

TARAFTARLARINA 

‘BAYRAM’ HEDİYESİ 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 32. Hafta maçında grupta kendisi gibi orta sıralarda bulunan Nazilli Belediyespor takımı ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü sonuçla bir anlamda taraftarlarına Ramazan Bayramı hediyesi vermiş oldu. 

GÜZEL FUTBOL

GÜZEL SKOR 

Ispartaspor için puan durumunda daha üst sıralara yükselerek küme düşme tehlikesi yaşamama adına son derece önemli olan karşılaşma bugün saat 15.00’de Nazilli İlçe Stadında başladı. Maçta kendini sıkmadan, zorlamadan bir futbol ortaya koyan Ispartaspor ilk yarıyı 0 – 0 golsüz tamamladı. Ispartaspor ikinci yarıda ilk yarıya göre daha etkili futbol ortaya koydu. İlk yarının başında maçın 48. Dakikasında Cemal Kızılateş’in attığı golle 1 – 0 öne geçen Yeşil – Pembeli ekip, maçın uzatma dakikalarında da bu defa Koray Yağcı’nın ayağından bir gol daha bularak durumu 2 – 0 yaptı. Maçta başka gol olmayınca Yeşil – Pembeli ekip sahadan 2 – 0 galip ayrılarak 3 puanı kazanan taraf oldu. 

İKİ BASAMAK YÜKSELDİ 

Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 39 olan puanını 42 yaparak, puan durumunda da iki basamak yükselerek 14. Sıradan 12. Sıraya yükseldi. Rakibi Nazilli Belediyespor ise 12. Sıradan ise 14. Sıraya düştü. Diğer bir deyişle Ispartaspor ile Nazilli Belediyespor puan durumunda yerleri değişmiş oldular. 

BURSASPOR

GELİYOR 

Ispartaspor, bu hafta sonu yani 23 Nisan Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor ile karşılaşacak.  


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °