Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Menemenspor’a Yenilmekten Kurtulamadı; Keşke Bir de İstikrar Olsa!

Yeşil – Pembeliler Menemenspor’a Yenilmekten Kurtulamadı; Keşke Bir de İstikrar Olsa!

ISPARTA 21.01.2024 20:26:00 0
Yeşil – Pembeliler Menemenspor’a Yenilmekten Kurtulamadı;  Keşke Bir de  İstikrar Olsa!

Kendi saha ve seyircisi önünde Menemenspor ile karşılaşan Ispartaspor, sahadan 2 - 1 mağlup ayrılarak altın değerinde üç puan kaybetti. Ligde bir galibiyet, bir mağlubiyet şeklinde ilerleyen ve bir türlü istikrarı yakalayamayan Yeşil – Pembeli ekibin tek golünü ise Cemal Kızılateş kaydetti.  

KEŞKE BİR DE İSTİKRAR OLSA…

2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin 20. haftasında karşılaştığı rakibine boyun eğdi. Isparta Atatürk Stadyumunda kendisi gibi Play – Off grubu mücadelesi veren Menemenspor ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, rakibi karşısında etkili bir oyunu ortaya koyamayınca galibiyetten oldu. Yeşil – Pembeli ekibin deplasmanda kazanıp kendi sahasında kaybeden, veya kaybetmesi normal olan bir maçı kazanıp, kazanacağına kesin gözüyle bakılan maçı kaybetmesi gibi İSTİKRARSIZ bir görüntü çizen Ispartaspor, bu istikrarsız görüntüsüne bugün bir yenisini daha ekledi. 

KÖTÜ HAVA ŞARTLARI 

TRİBÜNLERİ ETKİLEDİ 

Bugün saat 14.00’te Atatürk Stadyumunda oynanan maçı bazı protokol üyeleri ve yaklaşık 5 bin dolayında taraftar izledi. Hafta için 32 Gençlik Taraftar Grubunun başlattığı ‘Askıda Bilet’ kampanyası ile bugünkü maçta taraftar patlaması bekleniyordu. Ancak, mevsim gereği fırtına ve yağmur ile kötü hava şartları nedeniyle tribünler istenilen düzeyde dolmadı.

MENEMENSPOR, ISPARTASPOR’UN

İŞİNİ 5 DAKİKADA BİTİRDİ! 

Maça iyi bir oyunla başlayan Ispartaspor, bu iyi oyununun karşılığını 17. Dakikada Cemal Kızılateş’in ayağından bulduğu golle aldı ve maçta 1 – 0 öne geçti. Ancak, Tecrübeli Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın çalıştırdığı Menemenspor, yediği golün ardından maçta dengeyi kurdu ve ilk yarının sonlarına doğru ise maçta üstünlüğü ele aldı. 

TECRÜBE KONUŞTU VE İLK 

YARIDA SONUCA GİTTİ 

Maçın 40. Dakikasında etkili Golcüsü Kemal Rüzgar ile beraberliği yakalayan Menemenspor, ilk yarının son dakikasında ise bu defa Sedat Şahintürk’ün golü ile skoru 2 – 1’e getirdi ve konuk takım ilk yarının sonunda soyunma odasına galibiyetle gitti. 

SONUCA GİDEMEDİ…

Konuk ekip Menemenspor, ikinci yarıda ise 2 – 1’lik galibiyetin de verdiği rahatlık ve güvenle maçı sahasında kabul etti. Ispartaspor ise mağlubiyeti galibiyete çevirmek için rakip kaleye yüklense de bir türlü istediği gole kavuşamayınca sonuca gidemedi ve maç ilk yarıdaki sonuçla yani 2 – 1 Menemenspor’un galibiyetiyle sona erdi. 

5. SIRADAN 

6. SIRAYA 

DÜŞTÜ

Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçta aldığı mağlubiyetle 33 puanda kaldı ve maçtan önce altındaki Menemenspor 5. Sıraya yükselerek Ispartaspor’u 6. Sıraya itti. İskenderunspor’un da maçının olmaması haftayı bay geçmesi Ispartaspor’un bu mağlubiyete rağmen Play – Off grubunda kalmasını sağladı. 

DENİZLİSPOR

DEPLASMANINA GİDECEK 

Ispartaspor’un gelecek hafta yani ligin 22. Haftası, diğer bir deyişle ikinci yarının üçüncü haftasında şampiyonluk transfer tahtası kapalı olan ve lig düşme potası içinde yer alan Denizlispor deplasmanına gidecek. 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °