Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembeliler Ligden Düşmemek Adına Puan İçin Çorum’da; Ispartaspor Son Derece Kritik Maça Çıkacak!

Yeşil – Pembeliler Ligden Düşmemek Adına Puan İçin Çorum’da; Ispartaspor Son Derece Kritik Maça Çıkacak!

ISPARTA 15.05.2023 20:50:00 0
Yeşil – Pembeliler Ligden Düşmemek Adına Puan İçin Çorum’da;  Ispartaspor Son Derece Kritik Maça Çıkacak!

Ispartaspor 16 Mayıs Salı günü yani yarın deplasmanda Çorumspor FK takımıyla hayati bir maça çıkacak. Zira Yeşil – Pembeliler bu maçta kendi göbeğini kendi kesmek için mücadele edecek. Alınacak bir puan bile ligde kalmak adına çok önemli. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta son iki haftaya girilirken geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Batman Petrolspor’a mağlup olarak adeta ayağına sıkan ve bu nedenle küme düşme riski en güçlü durumda olan takımların başında gelen Ispartaspor‘da gözler yarın oynanacak lider Çorumspor FK maçına çevrildi.

SON DERECE ÖNEMLİ VE ZOR MAÇ 

Yeşil – Pembeli takım yarın saat 15.00’te Çorum Şehir Stadında oynayacağı karşılaşmayı kazanması halinde büyük oranda ligde kalmayı garantileyecek. Zira, ligin son haftasında kendi sahasında haftalar öncesinden ligden düşmesi kesinleşmiş olan Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. Ligde 43 puanı bulunan Ispartaspor‘un düşme hattında bulunan İnegölspor ve Batman Petrolspor‘a karşı iki averajda üstünlüğü bulunmuyor. 

GRUPTA 7 TAKIM LİGDEN

DÜŞMEME MÜCADELESİ VERİYOR 

Bitime iki maç kala Ispartaspor ile birlikte 7 takımın küme düşme tehlikesi bulunurken, iki haftada oynanacak karşılaşmalar sonrasında lige veda eden son takım belli olacak. Ispartaspor ise küme düşme potasının bir basamak üstünde bulunuyor. 

BATMAN ARNAVUTKÖY’E

MAĞLUP OLUR MU? 

Batman Petrolspor evinde oynayacağı Arnavutköy Belediye maçında sahadan puansız ayrılması halinde küme düşen son takım olacak.


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °