Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Kupa’da Noktayı Koydu; Ispartaspor Lige Döndü

Yeşil – Pembeliler Kupa’da Noktayı Koydu; Ispartaspor Lige Döndü

SPOR 6.12.2023 13:48:00 0
Yeşil – Pembeliler Kupa’da Noktayı Koydu;  Ispartaspor Lige Döndü

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Eleme maçında dün deplasmanda Süper Lig ekibi Pendikspor ile karşılaşan Ispartaspor, rakibine 5 – 3 mağlup olarak kupaya veda etti ve lige döndü. Yeşil Pembeli ekip, bu hafta sonu İnegölspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 

ISPARTASPOR TÜRKİYE

KUPASINDA NOKTAYI KOYDU

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tur maçları dün oynanan maçlarla başladı. bugün oynanacak maçlarla devam edecek ve yarın oynanacak maçlarla da tamamlanacak. Bilindiği gibi, geçen yıl 2. Ligde mücadele etmeye devam eden Ispartaspor, bu yıl kupaya 2. Turdan katılmış ve 2. Turda eşleştiği Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup takımlarından Ankara Sincan Belediyespor’u 1 – 0 mağlup ederek 3. Tura yükselmişti. Yeşil – Pembeli ekip, ikinci turda da eşleştiği 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Mersin İdmanyurduspor’u 3 – 0 mağlup ederek adını 4. Tura yazdırmış ve 4. Turda da çekilen kura sonucu Süper Lig ekiplerinden Pendikspor ile eşleşmişti. Yeşil – Pembeli ekip, maçtan 5 – 3 mağlubiyetle ayrılarak kupaya veda etti. 

ISPRATASPOR LİGE DÖNDÜ 

Pendikspor’a elenerek Türkiye Ziraat Kupası macerasını tamamlayan ve lige dönen Ispartaspor, bu hafta sonu deplasmanda İnegölspor ile karşı karşıya gelecek.

 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °