Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Yeşil Pembeliler Kendi Sahasında İnegölspor’u da Yenemedi; Ispartaspor Yine Şaşırtmadı!

Yeşil Pembeliler Kendi Sahasında İnegölspor’u da Yenemedi; Ispartaspor Yine Şaşırtmadı!

ISPARTA 22.04.2024 19:35:00 0
Yeşil Pembeliler Kendi Sahasında İnegölspor’u da Yenemedi;  Ispartaspor Yine Şaşırtmadı!

Dün kendi saha ve seyircisi önünde İnegölspor ile karşılaşan Ispartaspor, taraftarını yine şaşırmadı ve sahasında puan kaybetti. Sezon boyunca deplasmandaki başarısını sahasında gösteremeyen Yeşil – Pembeli ekip, öne geçtiği maçın uzatma dakikalarında yediği golle sahadan bir puanla ayrıldı. 

DEPLASMANA 3 – 1 YENİLDİĞİ 

İNEGÖLSPOR’U DA YENEMEDİ! 

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ligde kalmayı garantileyen ancak, Play – Off hedefini de geçtiğimizi hafta tamamen bitiren Yeşil – Pembeli ekip, dün de kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldiği İnegölspor ile 1-1 berabere kaldı.

MAÇIN UZATMA DAKİKALARINDA

KALESİNDE GOL GÜRDÜ

Karşılaşma saat 15.00'da Isparta Atatürk Stadyumu'nda başladı. Dakika 21’de Isparta 32 Spor Cemal Kızılateş ile golü buldu. 1-0 İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Dakika 90’da İnegölspor Serhat Baştan ile golü buldu. 1-1

Maçta başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma 1-1 berabere kaldı. Pembe-yeşilliler bitime 2 hafta kala 54 puanla 7. Sırada haftayı tamamladı.

PLAY – OFF ŞANSINI TAMAMEN YİTİRDİ! 

Yeşil – Pembeli ekip, dünkü beraberlikle ligdeki Play – Off hedefinden de tamamen koparak, sahneyi aylardır Play – Off için birlikte mücadele ettiği İskenderunspor’a bıraktı. 


Cuma 20.4 ° / 10.1 °
Cumartesi 16.1 ° / 5.2 °
Pazar 13.4 ° / 6.3 °