Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler İstanbul Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor Kaldığı Yerden Devam…

Yeşil – Pembeliler İstanbul Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor Kaldığı Yerden Devam…

ISPARTA 12.11.2023 17:22:00 0
Yeşil – Pembeliler İstanbul Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor Kaldığı  Yerden Devam…

Deplasmanda Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşan Ispartaspor, güzel bir oyunla deplasmandan galibiyetle dönerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Geçen haftayı bay geçen Yeşil - Pembeli ekip bugünkü maçı kazanarak galibiyetler serisine kaldığı yerden devam etti. Ispartaspor’un tek golünü son haftaların formda futbolcusu Mehmet Küçükdurmuş kaydetti. 

ISPARTASPOR ZORU

BAŞARMAYA DEVAM EDİYOR 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 13. Hafta maçında kendinden istenilen futbolu oynayıp yine kendinden beklenen skoru elde etti. Bugün deplasmanda; geçen hafta deplasmanda Karaman FK’ya mağlup olan Arnavutköy Belediyespor takımı ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, İstanbul’da güzel ve etkili bir futbol ortaya koyarak altın değerinde üç puan kazanarak Isparta’ya galibiyetle dönmeyi başardı. 

GÜZEL FUTBOL

GÜZEL SKOR 

Geçen haftayı maç yapmadan (bay) geçiren Ispartaspor, mücadele ruhu yüksek, azim ve kendine güveni tam olarak sahada mücadele ederek, deplasmanda sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Ispartaspor için puan durumunda daha üst sıralara yükselerek liderle arasındaki puan farkını azaltma adına sahaya çıkan Yeşil – Pembeli ekip, rakip Arnavutköy Belediyespor’u maç boyunca doğru – dürüst pozisyon vermedi. 

MAÇIN HAKEMİ REZALET 

BİR YÖNETİM GÖSTERDİ   

Ispartaspor’un bugünkü maçını yöneten Şanlı Urfa Bölgesi Hakemi Erhan Kutlu, rezalet bir maç yönetti. Maçın 22. Dakikasında Ispartaspor’un penaltısını vermeyen Kutlu, Maç boyunca da ikili mücadelelerde sürekli takdir hakkını Arnavutköy Belediyespor’dan yana kullandı. 

GOL MEHMET KÜÇÜKDURMUŞ’TAN GELDİ 

TFF 2. Lig 13. Haftasında Arnavutköy Belediyespor – Ispartaspor maçı bugün saat 14.00’te Arnavutköy Bolluca Stadında başladı. Maçta etkili bir futbol ortaya koyan Ispartaspor, maçın 29. Dakikasında sezon başının ‘Sessiz Golcüsü’ son hafların ise ‘Formda Golcüsü’ Mehmet Küçükdurmuş’un attığı golle 1 – 0 önce geçti. Maçın ilk yarısında tarafların çabası başka gol getirmeyince takımlar soyunma odasına Ispartaspor’un 1 – 0’lık galibiyetiyle gitti. Maçın ikinci yarısında ise oyunu rölantiye alan Yeşil – Pembeli ekip, rakip takımın ataklarını başarıyla engellerken, bulduğu gol pozisyonlarında da gol atmaya muvaffak olamayınca karşılaşma ilk yarıdaki sonuçla yani 1 – 0 Ispartaspor’ün üstünlüğü ile sona erdi.  

BİR HAFTA ARADAN 

SONRA YENİDEN 2. SIRADA 

Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 24 olan puanını 27’ye çıkartarak, puan durumunda da lider Amedspor’un ardından 2. Sıraya yükseldi. Ligde Kastamonuspor ile adeta ikincilik mücadelesi veren Yeşil – Pembeliler, önceki hafta 2. Sıradaydı. Geçen haftayı maç yapmadan geçince Kastamonuspor haftayı galibiyetle kapatınca 2. Sıraya yükselmişti. Ispartaspor, bugün ise Kastamonusopr’un kendi sahasında sürpriz bir sonuçla İskenderunspor’a mağlup olmasıyla yeniden ikinci sıraya yükseldi. 

32 GENÇLİK TARAFTAR GRUBU 

TAKIMI İSTANBUL’DA DA

YALNIZ BIRAKMADI 

Öte yandan, her zaman Ispartaspor’un destekçisi olan 32 Gençlik Taraftar Grubu yaklaşık 100 kişi ile bugün İstanbul’a giderek takımlarını Arnavutköy Belediyespor karşısında 90 dakika boyunca destekledi. 

ETİMESGUT BELEDİYESPOR

GELİYOR 

Ispartaspor, önümüzdeki hafta sonu yani 19 Kasım Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde grubun orta sıralarda yer alan Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak. 

İŞTE 2. LİG KIRMIZI GRUPTA 13. HAFTA SONUÇLARI; 

24 Erzincanspor – Amedspor: 0 – 0 

Arnavutköy Beld – Ispartaspor: 0 – 1 

Kastamonuspor – İskenderunspor: 3 – 4 

Iğdır FK – 68 Aksarayspor: 2 – 1 

Fethiyespor – Beld. Derincespor: 1 – 2 

İnegölspor – Uşakspor: 2 – 0 

Somaspor – Düzcespor: 1 – 1 

Etimesgut Beld. – Karaman FK: 0 – 0 

Menemenspor – Sarıyer: 2 – 2 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °