Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler İskenderunspor Deplasmanından Mağlup Dönüyor; Ispartaspor Puansız!

Yeşil – Pembeliler İskenderunspor Deplasmanından Mağlup Dönüyor; Ispartaspor Puansız!

ISPARTA 18.02.2024 16:22:00 0
Yeşil – Pembeliler İskenderunspor Deplasmanından Mağlup Dönüyor;  Ispartaspor Puansız!

Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Akrasaryaspor ile golsüz berabere kalarak 24 hafta sonra ilk beraberliğini alan Ispartaspor, bugün de deplasmanda karşılaştığı İskenderunspor’a son dakikalarda yediği gollerle 2 – 1 mağlup oldu. Maçın 86. Dakikasında Mehmet Küçükdurmuş ile öne geçen Ispartaspor, bu üstünlüğünü koruyamayarak maç 87. Dakikada beraberliğe, 90+1. Dakikada ise mağlubiyete dönüştü. 

2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin 25. haftasında karşılaştığı İskenderunspor maçından mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekip, 5 dakika içinde yediği iki golle sahadan puansız ayrılan taraf oldu. 

GALİP DURUMA GELDİĞİ MAÇTA

4 DAKİKADA İKİ GOL YEDİ  

Bugün saat 14.00’te Kırıkhan İlçe Stadyumunda oynanan maçta uzun süre rakibiyle başa – baş bir oyun ortaya koyan Yeşil – Pembeli ekip, ilk yarıyı 0 – 0 golsüz tamamlayarak soyunma odasına bu skorla gitti. 

Ispartaspor, ikinci yarıda da uzun süre rakibine gol atamasa da kalesini gole kapadı. Maçın 86. Dakikasında ise Mehmet Küçükdurmuş ile gole ulaşarak skoru 1 – 0 üstün duruma getirerek sahadan galibiyetle ayrılma adına büyük bir fırsat yakalayan Yeşil – Pembeli ekip, 87 dakikada yemediği golleri 4 dakika içinde gördü. Ispartaspor, attığı golden bir dakika sonra Onur Ural’ın golüne engel olamayınca durum 1 – 1’e geldi. Bu golden üç dakika sonra kalesine ikinci şok golü gören Yeşil – Pembeli ekip, 90 + 1. Dakikada Hamza Küçükköylü’nün golüyle 2 – 1 mağlup duruma geldi. 6 Dakikalık uzatma dakikalarının kalan bölümünde başka gol atamayan Yeşil – Pembeli ekip sahadan bu skorla mağlubiyetle ayrıldı ve Isparta’ya puansız döndü. 

RAKİBİYLE PUAN FARKI KAPANDI 

Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçta aldığı mağlubiyet ve kaybettiği 3 puanla birebir rakibi olan İskenderunspor ile arasındaki 4 puanlık farkın kapanmasına neden oldu. Ispartaspor 43 puanda kalırken, İskenderunspor ise 42 puana gelerek aradaki puan farkını 1’e indirdi.  

UŞAKSPOR GELİYOR 

Ispartaspor’un gelecek hafta yani ligin 26. Haftası, diğer bir deyişle ikinci yarının yedinci haftasında ligin son sırasına demir atan gelenden 6, gidenden 8 gol yiyen Uşakspor ile karşılaşacak. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °