Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Iğdır Deplasmanında Dağıldı; Sözün Bittiği Yer!

Yeşil – Pembeliler Iğdır Deplasmanında Dağıldı; Sözün Bittiği Yer!

SPOR 24.12.2023 18:48:00 0
Yeşil – Pembeliler Iğdır Deplasmanında Dağıldı;  Sözün Bittiği Yer!

2. Lig Kırmızı Grubun derbi niteliğindeki maçında deplasmanda Iğdır FK ile karşılaşan Ispartaspor, hiçbir varlık gösteremediği ve bir de kırmızı kart gördüğü maçta rakibine farklı mağlup olmaktan kurtulamadı. Yeşil – Pembeli ekip, bu yenilgiyle ligin ilk yarısını da Play – Off grubu dışında tamamladı. 

(NOT: Medya32.com’un Spor Haberlerini Lütfen Futboldan Anlayan ve Dürüstçe Düşünebilenler Okusun) 

Bu sezon kendisinden beklenenin üzerinde bir performans sergileyen bunun karşılığı olarak da uzun süredir Play – Off grubunda yer alan ancak, son haftalarda aldığı üst üste mağlubiyetler nedeniyle taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğratan Ispartaspor, bugün ligin 18. Haftasında ve ilk yarının son haftasında deplasmanda karşılaştığı Iğdır FK’ya 4 - 1 mağlup oldu.

HEM ÜST ÜSTE GOL YİYOR 

HEM OYUNDAN DÜŞÜYOR 

Bugün Iğdır Şehir Stadında oldukça soğuk bir havada oynanan maçı 5 bine yakın Iğdırspor taraftarı izledi. Maçta sadece 30 ila 45. Dakikalar arasında rakibi ile başa baş bir oyun ortaya koyan onun dışında tamamen sönük ve takım ruhundan uzak bir oyun ortaya koyan Ispartaspor, daha maç başlar başlamaz kalesinde golü gördü. Maçın 8. Dakikasında Tahir Babaoğlu ve hemen bu golün ardından maçın 14. Dakikasında Mustafa Yıldırım’ın golüyle bir anda 2 – 0 mağlup duruma düşen Ispartaspor, aynı geçtiğimiz hafta Isparta’da oynanan Kastamonuspor üst üste gelen bu gollerle oyundan düştü. 

BİRAZ TOPARLADI GOLÜ BULDU ANCAK…

Yeşil – Pembeli ekip maçın 30. Dakikasından itibaren oyunda dengeyi kurdu ve Iğdırspor kalesine maçın 41. Dakikasında ilk şutunu çekebildi ve o da gol oldu. Mehmet Küçükdurmuş’un golüyle durum 2 – 1’e geldi. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. 

 

İkinci yarıya adeta golle başlayan taraf aynı ilk yarıda olduğu gibi yine ev sahibi Iğdır FK takımı oldu. Maçın 48. Dakikasında bu defa Caner Cavlun orta sahadan öylesine çektiği şut Ispartaspor ağlarına gitti. Yedek Kaleci Berk Balaman’ın orta sahadan yediği gol büyük tepki topladı. 

MAÇ ISPARTASPOR İÇİN

57. DAKİKADA BİTTİ! 

Maçın 57. Dakikasında Furkan Ulutaş’ın gole giden futbolcuyu düşürdüğü için ikinci sarı kartı ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kalmasının ardından Ispartaspor tamamen oyundan düştü. Maçın 64. Dakikasında Halil İbrahim Sönmez attığı golle skoru 4 – 1’e getirdi. Yeşil – Pembeli ekip, bu golden sonra oyundan tamamen düştü. Ev sahibi Iğdırsporlu futbolular da 4 – 1’den sonra Ispartaspor kalesine fazla gelmek istemeyince maçın son yarım saatinde adeta futboldan uzak futbol oynandı. Maçta başka gol olmadı ve Ispartaspor, Play – Off’taki rakibi Iğdır FK’ye farklı mağlup olarak haftayı puansız kapattı. 

İKİ FUTBOLU GİTTİ 

ISPARTASPOR BİTTİ! 

Isparta’da oynanan Etimesgut Belediyespor maçında alınan yenilgiyle başlayan Ispartaspor’daki mağlubiyetler serisi, Fethiyespor maçı galibiyetiyle bitti derken, İnegölspor yenilgisiyle yeniden başladı ve bu maçtan sonra takım kaptanları Cem Özdemir ve Osman Torun’un önce kadro dışı bırakılmaları ardından takımdan ayrılmalarının ardından Yeşil – Pembeli ekipte işler daha da kötüye gitti ve yenilgiler art arda geldi. Cem Özdemir ve Osman Torun’un yerine takımda yerlerini alan futbolcular ise takımda hiçbir varlık gösteremediler. 

KALEYE BİR FUTBOLCU 

GEÇSEYDİ DAHA AZ GOL YERDİ!

Teknik Direktör Hakan Karaca, bugünkü Iğdır FK maçına kalede Alp Tutar yerine yedek kaleci Berk Balaman ile çıktı. Ancak, Balaman ilk yarıda ve ikinci yarının başında kaleye çekilen tüm şutları içeri aldı ve maç 4 – 1’lik farka kadar çıktıktan sonra ise kısmen de olsa kurtarışlar yapabildi. 

ISPARTASPOR HAFTALAR SONRA 

PLAY – OFF DIŞINDA KALDI

Yeşil – Pembeli ekip bu mağlubiyetle grupta iki sıra birden düşerek 5. Sıradan 7. Sıraya gerilerken, rakibi Iğdır FK ise 36 puana yükseldi ve grupta ikinci sıraya kadar yükseldi. Ispartaspor, bugünkü mağlubiyetle haftalardır içinde yer aldığı Play – Off hattının dışında kaldı. 

İKİNCİ YARI 14 OCAK’TA 

BAŞLAYACAK 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta bugün oynanan maçlarla ilk yarı da sona ermiş oldu. İkinci yarı 14 Ocak 2024 tarihinde başlayacak ve Ispartaspor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Somaspor ile karşı karşıya gelecek.  

2. LİG KIRMIZI GRUPTA 18. HAFTA SONUÇLARI:

Denizlispor – Beld. Derincespor: 2 – 1 

Düzcespor – İskenderunspor: 1 – 5

Fethiyespor – 24 Erzincanspor: 1 – 3

Menemenspor – Amedspor: 1 – 0 

Iğdır FK – Ispartaspor: 4 – 1 

Somaspor – Karaman FK: 5 – 1

İnegölspor – Etimesgut Beld: 1 – 0 

Sarıyer – Uşakspor: 2 – 1 

Kastamonuspor – Arnavutköy: 3 – 1   


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °