Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Yeşil – Pembeliler Galibiyeti Koruyamadı; Ispartaspor Son Dakikada Yıkıldı

Yeşil – Pembeliler Galibiyeti Koruyamadı; Ispartaspor Son Dakikada Yıkıldı

SPOR 11.03.2023 16:47:00 0
Yeşil – Pembeliler Galibiyeti Koruyamadı;  Ispartaspor Son Dakikada Yıkıldı

Deplasmanda 24Erzincanspor ile karşılaşan Ispartaspor, 90+3. Dakikada yediği golle rakibine mağlup olarak sahadan puansız ayrıldı. Berke Demircan ile galip duruma geçen Yeşil – Pembeli ekip, bu galibiyetini koruyamayınca mağlubiyete boyun eğmek zorunda kaldı. 

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün deplasmanda karşılaştığı iyi futbol oynamasına rağmen mağlup olduğu Erzincanspor maçının ardından Play – Off hedefini de tamamen bitirmiş oldu. 

MAÇTA HER ŞEY MÜSAİTTİ

Bugün saat 14.00’te Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda başlayan ve Fuchs Sports kanalından da canlı olarak yayınlanan maçı; Her iki kulübün yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda taraftar ve sporsever izledi. Maçta, saha ve zeminden taraftara kadar her şey müsaitti. Ancak, Yeşil – Pembeliler rakibine maçın son dakikasında yedikleri golle 3 – 2 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. 

İYİ FUTBOLA

RAĞMEN MAĞLUBİYET 

Yeşil – Pembeli ekip, maç boyunca rakibine göre üstün bir futbol ortaya koydu. Ancak, kaleye şut atmakta zorlandı. Buna maçın son saniyesinde gelen gol de eklenince mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı.  

Maça hızlı başlayan ev sahibi Erzincanspor, 25. Dakikada Yasin Dülger’in ayağından kazandığı golle 1 – 0 öne geçti. Ispartaspor, bu gole 41. Dakikada Abdullah Topkara’nın penaltıdan attığı golle skoru 1 – 1’e getirdi. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. Maçın 52. Dakikasında sarı kart gören Osman Torun, bundan 5 dakika sonra ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalınca Ispartaspor maçta kalan yaklaşık 40 dakikalık süreyi 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Ancak, maçta eksik kalmasına rağmen Yeşil – Pembeli ekip Berke Demircan’ın ayağından 61. Dakikada gol bularak maçta 2 – 1 galip duruma geçti. Fakat, Ispartaspor’un eksik kalmasını iyi değerlendiren ev sahibi ekip Erzincanspor, bu golden 8 dakika sonra yani maçın 69. Dakikasında 2 – 2’lik beraberliği yakaladı. 

GOL MAÇIN SON

SANİYESİNDE GELDİ

Maçın normal süresi 2 – 2’lik skorla geçildi. Hakem maçı 7 dakika uzattı ve maçın uzatma dakikalarının üçüncüsünde yani 90+3’te Sefa Narin topu ağlara göndererek Erzincanspor’un galibiyet golünü kaydetti. Maçın uzatma dakikalarında gelen bu gol tüm ümitleri yıktı ve maç 3 – 2’lik skorla Erzincanspor’un galibiyetiyle sona erdi. 

12. SIRADAKİ YERİNİ

KORUDU ANCAK…

Ispartaspor bu mağlubiyetle 30 puanda kalmasına rağmen grupta 12. Sıradaki yerini korudu. Ancak, Nazilli Belediye ve Batman Petrolspor takımları Yeşil – Pembeli ekibe bir adım daha yaklaştılar. 

BAYBURT DEPLASMANINA GİDİYOR

Yeşil – Pembeli ekip, 15 Mart Çarşamba günü deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °