Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Yeşil – Pembeliler Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor; Ispartaspor 3’te 3 Peşinde

Yeşil – Pembeliler Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor; Ispartaspor 3’te 3 Peşinde

SPOR 27.11.2022 06:12:00 0
Yeşil – Pembeliler Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor;  Ispartaspor 3’te 3 Peşinde

Teknik Direktör Hakan Yılmaz’la Nazilli Belediyespor ve deplasmanda Bursaspor maçlarını kazanarak seri başlatan Ispartaspor, bugün oynayacağı Afyonspor maçını da kazanarak seriyi sürdürüp 3’e 3 yapmak istiyor.

 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde son derece önemli olan ve derbi niteliğindeki Afyonspor maçna çıkacak. Atatürk Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak.

GALİBİYET SERİSİ BAŞLATTI

Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın gelmesiyle gerek futbol kalitesi gerekse alınan galibiyetler açısından iyi bir çizgi yakalayan Yeşil – Pembeliler, Teknik Patron ile başladıkları ligde Somaspor mağlubiyetinin ardından sahasında Nazilli Belediyespor’u 4 – 0, ardından deplasmanda Bursaspor’u 2 – 1 mağlup ederek galibiyet serisi başlattı. Ispartaspor, bugünkü maçı da kazanıp 3’e 3 yapmak istiyor.

İLK YARIDA HEDEF; KALAN

4 MAÇIN 4’ÜNÜ DE KAZANMAK

Ligde 16. Hafta maçına bugün çıkacak olan Ispartaspor’un önünde bugünkü maçla birlikte ilk yarının sonuna kadar dört karşılaşma daha bulunuyor. Bugün kendi sahasında Afyonspor’u ağırlayacak olan Yeşil – Pembeli ekip önümüzdeki hafta Batman Petrolspor deplasmanına gidecek ve ardından yine kendi sahasında Çorum FK ile oynadıktan sonra ilk yarıyı kendi sahasındaki Sivas Belediyespor maçı ile noktalayacak.

LİG SONU HEDEFİ;

PLAY – OFF’TAN

ŞAMPİYON OLMAK

Bilindiği gibi, Teknik Direktör Hakan Yılmaz göreve gelir gelmez yaptığı açıklamada kendileri için önemli olanın kırmızı alandan (Küme Düşme Potası) çıkmak değil, grupta Play – Off ‘a kalıp oradan şampiyon olmak olarak hedefini belirlemişti. Teknik Patron ayrıca; “Benim için kazara alınan galibiyetler önemli değildir. Önemli olan iyi futbol, kaliteli futbol oynayarak kazanılan galibiyetler önemlidir” açıklamasında bulunmuştu.

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °