Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Yeşil – Pembeliler Fethiyespor’dan FARK Yedi; Ispartaspor İçin LİG BİTTİ!...

Yeşil – Pembeliler Fethiyespor’dan FARK Yedi; Ispartaspor İçin LİG BİTTİ!...

ISPARTA 14.04.2024 23:32:00 0
Yeşil – Pembeliler Fethiyespor’dan FARK Yedi;  Ispartaspor İçin  LİG BİTTİ!...

Ispartaspor bugün deplasmanda ligde hiçbir hedefi olmayan Fethiyespor ile son derece kritik bir maça çıkarak yarım düzineye yakın gol yedi. Yeşil – Pembeliler takımın bu sonuçla Play – Off’la uzaktan yakından alakası kalmadı. Haftalardan iyi futbol ortaya koyamayan futbolcular bugünkü maçta ligi kafalarında tamamen bitirmiş, adeta tatile çıkmış bir görüntü ortaya koydular. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor bugün Fethiye İlçe Stadyumunda saat 15:00'te Fethiyespor ile karşı karşıya geldi. Bu maça kadar Play – Off mücadelesi veren Yeşil – Pembeliler için, bir gün önce aynı puana sahip rakibi İskenderunspor’un Menemenspor’u deplasmanda yenmesi, Ispartaspor’un bugünkü Fethiyespor maçını daha da kritik bir duruma getirdi. Ancak, Ispartassporlu futbolcuların bu maçın öneminin farkında bile olmadıkları ve sezonu kafalarında haftalar öncesinden bitirdikleri ortaya koydukları futbolla ve yarım düzineye yakın yedikleri golle gösterdiler. 

SİZE GÜVENİP FETHİYEY’YE 

KADAR GİDEN TARAFTARA YAZIK! 

Ispartasporlu futbolcuların, karşılarında hiçbir hedefi olmayan bir takıma bu kadar farklı skorla mağlup olmaları Yeşil – Pembeli takımın Play – Off hedefini tamamen bitirdi. Bu durum, bazı serzenişleri de gündeme getirdi. Zira, sezon başından bu yana gecesini gündüzüne katarak futbolular ve teknik heyet görevini tam yapsın diye kapı kapı dolaşarak para bulmaya çalışan yönetimin ve yarım düzineye yakın gol yiyen takımı inanıp da Pazar günü ailesinden bile feragat ederek Fethiye’ye kadar giden ve takımlarını destekleyen Yeşil – Pembeli taraftarlara çok yazık oldu. Verilen emeklere yazık oldu. 

HİÇBİR ANLAM TAŞIMIYOR!

Ligde kalmasının kesinleşmesinin ardından adeta futbolu bırakan futbolcuların Play – Off hedefini de böylesine rezil bir futbol ve farklı skorla noktalandırmaları büyük tepkilere neden oldu. Zira, ligin bitimine üç hafta kala, Yeşil – Pembeli ekibin bundan sonra alacağı ne galibiyet ne de mağlubiyet hiçbir anlam taşımayacak. 

YENİ SEZONUN PLANLAMASINA 

ŞİMDİDEN BAŞLANMALI 

Yeşil – Pembeli Taraftarlar, Ispartaspor için bugünkü maçtan sonra ligin mental anlamda tamamen bittiğini, kalan maçlarda gençlere şans verilerek sahaya gençlerle çıkılması gerektiğini belirterek, gelecek sezonun planlamasının şimdiden yapılması gerektiğini ifade ettiler. 


Salı 21.9 ° / 10 °
Çarşamba 22.4 ° / 11.6 °
Perşembe 21.7 ° / 11.2 °