Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Etimesgut Karşısında Sahadan Puansız Ayrıldı; Rakibi Küçümsemenin Bedelini Mağlubiyetle Ödedi

Yeşil – Pembeliler Etimesgut Karşısında Sahadan Puansız Ayrıldı; Rakibi Küçümsemenin Bedelini Mağlubiyetle Ödedi

ISPARTA 19.11.2023 16:05:00 0
Yeşil – Pembeliler Etimesgut Karşısında Sahadan Puansız Ayrıldı;  Rakibi Küçümsemenin  Bedelini Mağlubiyetle Ödedi

Kendi saha ve seyircisi önünde Etimesgut Belediyespor ile karşılaşan Ispartaspor, sahadan 1 – 0 mağlup ayrılarak altın değerinde üç puan kaybetti. Maç boyunca vasat bir oyun ortaya koyan ve etkili olamayan Yeşil- Pembeli ekip, 78. Dakikada yediği gole cevap veremeyince mağlup olmaktan kurtulamadı. 

KOLAY MAÇI

ZORA SOKTULAR 

2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin 14. haftasında karşılaştığı rakibine boyun eğdi. Isparta Atatürk Stadyumunda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, rakibi karşısında etkili bir oyunu ortaya koyamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrılarak 3 puan kaybeden taraf oldu.  

TRİBÜNLER DOLDU

Bugün saat 14.00’te Atatürk Stadyumunda oynanan maçı; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kulüp Başkanı Başkanı Gültekin Özdemir ve yöneticiler ile bazı daire müdürleri izledi. Yeşil – Pembeli taraftarlar maça büyük ilgi gösterdiler ve tribünleri doldurdular. Bugünkü maçı yaklaşık 6 bin dolayında seyirci izledi.

ISPARTASPOR SAHADA 

MÜCADELE RUHUNDAN 

UZAK BİR OYUN ORTAYA KOYDU

Maçın daha başından itibaren oyun üstünlüğünü rakibe kaptıran Ispartaspor, mücadele ruhundan uzak bir futbol ortaya koyunca, bir de kalesinde gol göründe mağlup duruma düştü. Yediği iki golden sonra kendine gelen Ispartaspor bu defa gol için rakip kaleye yüklenmeye başladı ama bu defa da süre bitti ve Ispartaspor grupta en az gol atan rakibinden gol yiyip, gol atmayı başaramayınca sahadan 1 – 0 mağlup ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekibin, bugün ortaya koyduğu futboldan bir an önce uzaklaşıp, mücadele ruhuna sahip olan bir takım haline gelmesi gerekiyor. 

3. SIRAYA DÜŞTÜ 

Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçta aldığı Mağlubiyetle Kastamonuspor’un galip gelmesiyle 3. Sıraya geriledi.

HAFTAYA 24 ERZİNCANSPOR

DEPLASMANINA GİDECEK 

Ispartaspor’un gelecek hafta yani ligin onbeşinci haftasında 24 Erzincanspor deplasmanına gidecek. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °