Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Etimesgut Deplasmanından Galibiyetle Döndü; Ispartaspor Rövanşı Aldı

Yeşil – Pembeliler Etimesgut Deplasmanından Galibiyetle Döndü; Ispartaspor Rövanşı Aldı

ISPARTA 4.04.2024 18:20:00 0
Yeşil – Pembeliler Etimesgut Deplasmanından Galibiyetle Döndü; Ispartaspor Rövanşı Aldı

İlk yarıda sahasında mağlup olduğu Etimesgut Belediyespor ile dün deplasmanda karşılaşan Ispartaspor, sahadan galibiyetle ayrılarak hem rakibinden ilk yarıdaki maçın rövanşını aldı hem de puanını 52’ye yükselterek tekrar Play – Off grubunun içinde yer aldı. Ispartaspor’un tek golünü Cemal Kızılateş kaydetti. 

KENDİ SAHASINDA YOK!

DEPLASMANDA VAR!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, bir türlü istikrarı yakalayamadı. Kendi sahasındaki hemen hemen tüm maçları kaybeden Yeşil – Pembeli ekip, deplasmanda ise tam tersini yaşıyor ve hemen hemen tüm deplasman maçlarını kazanıyor. Dün de bu galibiyetlerden birisi yaşandı ve Ispartaspor, grupta 32. Hafta maçında kendinden istenilen futbolu oynayıp yine kendinden beklenen skoru elde etti. Dün deplasmanda grupta kümede kalma mücadelesi veren Etimesgut Belediyespor ile son derece önemli ve kritik bir maça çıkan Yeşil – Pembeli ekip, Ankara’dan güzel ve etkili bir futbol ortaya koyarak altın değerinde üç puan kazanarak Isparta’ya galibiyetle dönmeyi başardı. 

GÜZEL FUTBOL

GÜZEL SKOR 

Sahasındaki maçların tersine, deplasmanda daha rahat bir oyun ortaya koyan Ispartaspor, attığı altın değerinde golle sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Ispartaspor için puan durumunda daha üst sıralara yükselerek bir hafta girip ertesi hafta çıktığı Play – Off grubuna yeniden girmeyi başardı.  

ALTIN GOL CEMAL

KIZILATEŞ’TEN GELDİ 

TFF 2. Lig 32. Haftasında Etimesgutspor – Ispartaspor maçı dün saat 15.00’te Etimesgut Belediye Stadında başladı. Maçta etkili bir futbol ortaya koyan Ispartaspor, ilk yarıda istediği gole kavuşamadı ve maçın ilk yarısı 0 – 0 golsüz sona erdi. İkinci yarıda da üstünlüğü elden bırakmayan Yeşil – Pembeli ekip, maçın 73. Dakikasında Alim Harlak’ın ortasında Cemal Kızılateş’in attığı golle 1 – 0 öne geçti. Maçın son 15 dakikasında ise ev sahibi ekip Etimesgut Belediyespor, en azından bir beraberlik golü olsun düşüncesiyle Ispartaspor kalesine yüklense de istediği golü bulamadı ve tarafların çabası başka gol getirmeyince maç 1 – 0 Ispartaspor’ün üstünlüğü ile sona erdi.  

ISPARTASPOR YENİDEN

PLAY – OFF GRUBUNDA 

Ispartaspor, dünkü galibiyetle 49 olan puanını 52’ye çıkararak, puan durumunda da 7. Sıradan 6. Sıraya yükselerek yeniden Play – Off grubunun içine girmeyi başardı. Haftayı 6. Sırada Play – Off grubunun içinde giren İskenderunspor ise Iğdır FK deplasmanında 1 – 1 berabere kalarak 50 puanda kaldı ve 7. Sıraya geriledi. 

24 ERZİNCANSPOR 

GELİYOR 

Ispartaspor, bu hafta sonu yani 7 Nisan Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde grubun kendisi gibi Play – Off içinde yer alan ekiplerinde 24Erzincanspor ile karşılaşacak. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °