Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Erzincan Deplasmanından Eli Boş Döndü; Ispartaspor’da İkinci Mağlubiyet Şoku!...

Yeşil – Pembeliler Erzincan Deplasmanından Eli Boş Döndü; Ispartaspor’da İkinci Mağlubiyet Şoku!...

SPOR 26.11.2023 17:53:00 0
Yeşil – Pembeliler Erzincan Deplasmanından Eli Boş Döndü;  Ispartaspor’da İkinci Mağlubiyet Şoku!...

2. Lig Kırmızı Grubun 15. Haftasında konuk olduğu 24 Erzincanspor’a farklı mağlup olmaktan kurtulamayan Ispartaspor’da üst üste alınan yenilgilerin şoku yaşanıyor. Yeşil – Pembeli ekibe, kart cezası biten ve bugünkü maçta oynayan Mehmet Küçükdurmuş da derman olamadı.

MAĞLUBİYET SAYILARI 

HER GEÇEN HAFTA ARTIYOR! 

Bu sezon ligdeki konumuna uygun bir çizgide gidemeyen ve bir galibiyet bir mağlubiyet alarak istikrarsız bir gidişatla ilerleyen Yeşil – Pembeli ekip, bugün de ligin 15. Haftasında deplasmanda karşılaştığı ve kendi rakibi pozisyonundaki 24 Erzincanspor’a 3 – 0 mağlup oldu. Son iki haftada üst üste mağlubiyet yaşayan Ispartaspor’un ligdeki mağlubiyet sayısı iki haftada 3’ten 5’e yükseldi. 

VASAT FUTBOL

FARKLI MAĞLUBİYET 

Bugün Erzincan 13 Şubat Stadında oynanan maçta rakibi karşısında 90 dakika boyunca vasat bir oyun ortaya koyan Ispartaspor, maçın 18. Dakikasında Kubilay Türk Yılmaz, 45+1. Dakikasında Ali Altınöz ve 90+1. Dakikasında M. Enes Yılmaz’ın gollerine engel olamadı ve sahadan 3 – 0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılmak zorunda kaldı ve bu haftanın rakibine en faklı skorla mağlup olan takımı durumuna düştü.  

İKİ HAFTADA 

6 PUAN KAYIP! 

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde grubun orta sıralarındaki rakibi Etimesgut Belediyespor’a mağlup olarak taraftarlarını üzen Yeşil – Pembeliler, bir mağlubiyet de bugün alarak üst üstü iki mağlubiyet ve iki haftada 6 puan kaybetti.  

3. SIRADAN 4. SIRAYA DÜŞTÜ 

Yeşil – Pembeli ekip bu mağlubiyetle grupta 3. Sıradan 4. Sıraya gerilerken, rakibi Erzincanspor ise Ispartaspor ile arasındaki puan farkını kapattı. Diğer taraftan, lider Amedspor berabere kalmasına rağmen Ispartaspor haftayı mağlubiyetle kapatınca arasındaki puan farkı 5’e yükseldi.  

FETHİYEPOR GELİYOR

2. Lig Kırmızı Grupta 27 puanda kalan ve 4. sırada bulunan Ispartaspor, ligin 16. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor’u ağırlayacak.

2. LİG KIRMIZI GRUPTA 15. HAFTA SONUÇLARI:

Kastamonuspor – Beld. Derincespor: 2 – 1 

İnegölspor – Amedspor: 0 – 0 

Menemenspor – 68 Aksarayspor: 0 – 1 

24 Erzincanspor – Ispartaspor: 3 – 0 

Denizlispor – Düzcespor: 1 – 2 

Fethiyespor – Karaman FK: 1 – 1 

Etimesgut Beld. Arnavutköy Beld: 1 – 1 

Iğdır FK – Uşakspor: 2 – 0 

Somaspor – İskenderunspor: 1 – 3 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °