Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Denizli’ye Çıkarma Yapıyor; Denizli Stadı Isparta Stadı Olacak!...

Yeşil – Pembeliler Denizli’ye Çıkarma Yapıyor; Denizli Stadı Isparta Stadı Olacak!...

SPOR 27.01.2024 12:20:00 0
Yeşil – Pembeliler Denizli’ye Çıkarma Yapıyor;  Denizli Stadı  Isparta Stadı  Olacak!...

Bugünkü Ispartaspor maçına cezası nedeniyle seyirci alınmayacak olan Denizlispor’da roller değişecek. Zira, Denizli Atatürk Stadını Ispartasporlu taraftarlar dolduracak. Diğer bir deyişle Denizli Stadyumu Isparta Stadyumu olacak. Yeşil – Pembeliler, bugün saat 09.30’da Denizli’ye hareket etti. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’nun verdiği ceza gereği sahası bir maç seyirciye kapatılan Denizlispor’un bugünkü maçında Denizlispor taraftarları maça alınmayacak.  

ÖNEMLİ VE KRİTİK MAÇ 

TFF 2. Lig’in 22. haftasında Ispartaspor, bugün Denizli’de çok önemli maça çıkacak. Söz konusu mücadeleyi Muğla Bölgesi B klasman hakemi Hakan Ülker yönetecek. Melih Kurtuluş ve Emrah Uluçay ise Ülker’in yardımcılığını yapacaklar. Maçın 4. Hakemi ise Emre Can Tatlıyer. 

MAÇ SAAT 14.00’TE BAŞLAYACAK 

Denizlispor – Ispartaspor maçı Denizli Atatürk Stadı’nda 27 Ocak Cumartesi günü yani bugün saat 14.00’te başlayacak.

DENİZLİ ATATÜRK STADI ISPARASPORLU 

TARAFTARLARLA DOLACAK 

Bugünkü Ispartaspor maçına cezası nedeniyle seyirci alınmayacak olan Denizlispor’da roller değişecek. Zira, Denizli Atatürk Stadını Ispartasporlu taraftarlar dolduracak. Diğer bir deyişle Denizli Stadyumu Isparta Stadyumu olacak. Yeşil – Pembeliler, bugün saat 09.30’da Belediye önünden Otobüslerle Denizli’ye hareket ettiler.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °