Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Denizlispor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Bu Maçları Çok Ararız!

Yeşil – Pembeliler Denizlispor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Bu Maçları Çok Ararız!

ISPARTA 27.01.2024 17:53:00 0
Yeşil – Pembeliler Denizlispor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Bu Maçları  Çok Ararız!

Deplasmanda ligin son sıralarında bulunan Denizlispor ile karşılaşan Ispartaspor, rakibinin tüm dezavantajlarına rağmen iyi oynayıp averaj düzeltmek yerine vasat bir futbol ortaya koyup sadece 3 puanı düşündü. Yeşil - Pembeli ekibin gollerini Mehmet Küçükdurmuş kaydetti. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 22. Hafta maçında kendinden istenilen futbolu olmasa da kendinden istenilen sonucu alıp Isparta’ya döndü. Bugün deplasmanda; ligin düşme potası içinde bulunan zayıf ekiplerinde Denizlispor ile karşı karşıya gelen Yeşil – Pembeli ekip, maçı 2 – 1 kazanarak üç puanla şehre döndü. 

SONUÇ ODAKLI 

İLERLİYOR…

Geçen haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Menemenspor’a yine vasat bir futbol ortaya koyarak 2 – 1 mağlup olan Ispartaspor, bugün de deplasmandan galibiyetle döndü. Ispartaspor için puan durumunda daha üst sıralara yükselerek,  daha da önemlisi Play – Off grubunun dışında kalmamak için sahaya çıkan Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçta geçen hafta olduğu gibi etkili futbol oynamasa da bu defa galip gelerek sonuca gitmesini bildi. Ev sahibi Denizlispor ise gerek transfer tahtasının kapalı olması gerekse bu maçta seyircisinden mahrum olması ve sahaya üç eksikle çıkması nedeniyle Ispartaspor karşısında hiçbir varlık gösteremedi. 

MAÇIN HAKEMİ İYİ 

BİR YÖNETİM GÖSTERDİ   

Ispartaspor’un bugünkü maçını yöneten Muğla Bölgesi Hakemi Hakan Ülker ve ekibi mükemmel bir maç yönetti. Maç boyunca hakemlerin skora etki edecek olumsuz bir kararları olmadı.

GOLLER MEHMET

KÜÇÜKDURMUŞ’TAN

TFF 2. Lig 22. Hafta maçında Denizlispor – Ispartaspor maçı bugün saat 14.00’te Denizli Atatürk Stadında başladı. Maçta skor garantili futbol ortaya koyan Ispartaspor, hem kendini hiç zorlamadı hem de rakibinin üzerine gitmedi. 

Yeşil – Pembeli ekip, maçın 12. Dakikasında Emre Sağlık’ın ceza sahasından çektiği şut Yiğithan Güveli’ye çarpınca, kaleci Alp Tutar’ı kompirtüyede bırakarak ağlara gitti ve ev sahibi ekip bu golle 1 – 0 öne geçti. Maçın 29. Dakikasında aldığı topla sol taraftan hızla ceza sahasına giren Mehmet Küçükdurmuş, yerden düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek beraberliği sağladı: 1 – 1. İlk yarı bu skorla tamamladı. Maçın 52. Dakikasında sahneye yine Mehmet Küçükdurmuş çıktı ve ceza sahası içinde altı pas önünde topla buluşarak düzgün bir vuruşla durumu 2 – 1 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç bu skorla tamamlandı. 

BU MAÇLARI ÇOK ARARIZ! 

Denizlispor bugünkü Ispartaspor maçına çıkarken; Transfer tahtası kapalı, seyircisiz oynama cezası nedeniyle maça seyirci alamayan ve 3 as futbolcusunun sakat olması nedeniyle kadro sıkıntısı çeken bir ekip olmak üzere üç önemli dezavantajla çıktı. Ancak, Ispartaspor zayıf rakibi karşısında veya rakibini böylesine zayıf yakaladığı bir haftada rakibinin üzerine gidip güzel bir futbol ortaya koyarak maçı farklı kazanıp çok düşük olan averajını düzeltmek yerine vasat bir futbol oynayarak ‘sadece üç puan alalım’ anlayışı ile oynaması dikkat çekti. 

ISPARTASPOR İÇİN ATILIM YAPMA 

VE AVERAJ YÜKSELTME MAÇLARI 

Bugün, grubun zayıf takımı olan Denizlispor ile karşılaşan ve sahada bir farklı skorla ayrılarak üç puanın sahibi olan Ispartaspor, önümüzdeki üç maçta da aynı şekilde ligde düşme mücadelesi veren veya orta sıralarda yer alan (Sarıyer, Düzce, Aksaray) takımlarla oynayacak. Yeşil – Pembeli ekibin, bu maçları en iyi şekilde değerlendirip, sadece galibiyetle kaymayıp averaj düzeltme konusunda da çaba göstermesi bekleniyor. 

GALİP GELMESİNE RAĞMEN 

SIRALAMASI DEĞİŞMEDİ 

Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 33 olan olan puanını 36’ya çıkartarak, puan durumunda 6. Sıradaki yerini korudu. Zira, Yeşil – Pembeli ekip maçı kaybetmiş olsaydı İskenderunspor ve Somaspor aldıkları galibiyetlerle Ispartaspor’u 8. Sıraya kadar düşüreceklerdi. 

32 GENÇLİK TARAFTAR GRUBU 

TAKIMI DENİZLİ’DE DE

YALNIZ BIRAKMADI 

Öte yandan, her zaman Ispartaspor’un destekçisi olan 32 Gençlik Taraftar Grubu yaklaşık 100 kişi ile bugün Denizli’ye giderek takımlarını Denizlispor karşısında 90 dakika boyunca destekledi. Yeşil – Pembeli taraftarların bugünkü maçtaki en büyük avantajları ise rakip takımın stada seyirci alamaması nedeniyle takımlarını daha rahat ve etkin desteleyebilmeleri oldu. 

SARIYER

GELİYOR 

‘Hızlandırılmış Lig’ uygulaması çerçevesinde 8 günde üç maç yapacak olan Ispartaspor, bugünkü maçın ardından ligin 23. Hafta maçını 31 Ocak Çarşamba günü yapacak. Bu doğrultuda Ispartaspor, Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer’i ağırlarken, hafta sonu yani 4 Şubat Pazar günü ise Düzcespor deplasmanına gidecek.

2. LİG KIRMIZI GRUPTA 22. HAFTA MAÇ SONUÇLARI:  

68 Aksarayspor – B. Derincespor: 0 – 0 

Denizlispor – Ispartaspor: 1 – 2 

Somaspor – Etimesgut Beld.spor: 2 – 1 

Sarıyer – Karaman FK: 2 – 0 

Menemen FK – Arnavutköy: 1 – 1 

Kastamonuspor – Fethiyespor: 2 – 0 

İskenderunspor – Uşakspor: 4 – 1 

Iğdır FK – 24 Erzincanspor: 3 – 0 

Düzcespor – Amedspor: 0 – 3 

2. LİG KIRMIZI GRUPTA 22. HAFTA PUAN DURUMU: 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °