Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeliler Çorumspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; Ispartaspor Zoru Sever

Yeşil – Pembeliler Çorumspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; Ispartaspor Zoru Sever

SPOR 11.12.2022 10:11:00 0
Yeşil – Pembeliler Çorumspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak;  Ispartaspor Zoru Sever

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Play – Off grubu içinde bulunan Çormuspor ile karşılaşacak. Grubun ‘Derbi Maçı’ niteliğindeki maç Ispartaspor için büyük önem taşıyor. Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak. 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 18. Hafta maçları 11 Aralık Pazar günü yani bugün oynanacak. Ispartaspor’un puan durumundaki yerinden daha yukarılara tırmanmak adına bu maç son derece önem taşıyor. Bu maç Yeşil – Pembeliler için bir anlamda Play – Off adayı olabilme özelliğini de taşıyor. Ancak, karşısında da grupta Play – Off grubu içinde yer alan güçlü bir takım bulunuyor.

ISPARTASPOR ZORU SEVER

Ligde özellikle son haftalarda oynadığı kaliteli futbol ve aldığı galibiyetlğerle dikkatleri üzerine çeken Ispartaspor’un bugün oynayacağı Çorumspor FK maçında nasıl bir sonuç alacağı spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Yeşil – Pembeli ekibin, son derece zorlu maçta yine kaliteli futbolunu sahaya yansıtarak güçlü rakibini yenmesi ve sahadan üç puanla ayrılması şehirde büyük sevinç yaratacağı gibi, 2. Ligde de büyük ses getirecek.

SAKATLAR VE CEZALILAR VAR 

Öte yandan, Ispartaspor’da sakat ve cezalı futbolcuların fazla olması dikkat çekiyor. Batmanspor maçında sakatlanan üç futbolcunun yanı sıra Musa Nizam ile Cem Özdemir kart cezalısı olması nedeniyle bugünkü maçta yok. Bilindiği gibi, Teknik Direktör Hakan Yılmaz, geçtiğimiz Salı günü yaptığı basın toplantısında; “Batmanspor maçında üç futbolcumuz sakatlandı. Ancak, sakat olan üç futbolcumuz da iyileşti. Sakat olan futbolcularımızın yerine koyacağımız futbolcularımızın onların yerini fazlasıyla dolduracağını ve onları aratmayacaklarına inanıyorum” açıklamasında bulunmuştu.

GRUBUN EN ÇOK GOL 

ATAN İKİNCİ TAKIMI 

Grupta 29 puanla 4. Sırada bulunan Çorumspor FK, bu haftaya kadar oynadığı 16 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet almış durumda. Bu haftaya kadar rakip kalelere 25 gol atma başarısı gösteren Kırmızı – Siyahlı ekip, kalesinde de 16 gol ile grubun en çok gol atan ikinci, en az gol yiyen beşinci takımı konumunda.

ISPARTASPOR EN AZ GOL YİYEN TAKIM KONUMUNDA

ANCAK, GOL ATMADA SIKINTI HALEN SÜRÜYOR…

Grupta 20 puanla 13. Sırada bulunan Ispartaspor ise grubun 15 golle grupta en az gol yiyen beşinci takım konumunda. Ancak, Yeşil – Pembeli ekibin attığı gol sayısında ise bariz bir düşüklük var. Ispartaspor’un bugünkü rakibi Çorumspor’un attığı gol sayısı 25 gol iken Ispartaspor’un attığı gol sayısı sadece 13. Bu da Yeşil – Pembeli ekibin son zamanlarda gol atsa da takımın gol atmakta ne kadar sıkıntı yaşadığını ortaya koyuyor. 

MAÇI SİNAN 

ÖZCAN YÖNETECEK 

Ispartaspor’un bugünkü Çorumspor FK maçını Trabzon Bölgesi Hakemlerinden Sinan Özcan yönetecek. Özcan’ın Yardımcılıklarını Metin Yalçın ve Giray Kara yapacaklar. Maçın 4. Hakemi ise Şahin Berker. 

MAÇ SAAT 14.00’TE 

BAŞLAYACAK

Ispartaspor – Çorumspor FK maçı bugün saat 14.00’te Isparta Atatürk Stadında başlayacak. 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °