Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Bugün Menemenspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; Ispartaspor Zoru Başarabilecek Mi?

Yeşil – Pembeliler Bugün Menemenspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; Ispartaspor Zoru Başarabilecek Mi?

SPOR 3.09.2023 10:50:00 0
Yeşil – Pembeliler Bugün Menemenspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak;  Ispartaspor Zoru  Başarabilecek Mi?

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün grubun güçlü ekiplerinden Menemenspor ile karşılaşacak. Söz konusu maç Ispartaspor için büyük önem taşıyor. Bugün Menemen İlçe Stadyumunda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 2. Hafta maçları 3 Eylül Pazar günü yani bugün oynanacak. Lige Somaspor mağlubiyetiyle kötü bir başlangıç yapan Ispartaspor, puan durumunda daha üst sıralara tırmanabilmek için bu maç son derece önem taşıyor. Ancak, karşısında da güçlü bir ekip olduğunu ortaya koyan bir takım bulunuyor.

ISPARTASPOR ZORU 

BAŞARABİLECEK Mİ?

Geçtiğimiz hafta başlayan ligde kendi saha ve seyircisi önünde Somaspor’a 3 – 1 mağlup olan ve lige sıfır puanla başlayan Ispartaspor’un bugün oynayacağı Menemenspor maçında tüm ümitler başta Teknik Direktör Hakan Karaca’nın vereceği etkili taktiklerde ve futbolcuların özverili oynamalarında olacak.

GRUBUN ŞAMPİYONLUK

ADAYLARINDAN 

Ispartaspor’un bugünkü rakibi Menemenspor ise lig öncesi yaptığı birbirinden kaliteli futbolcuların çokluğu ile dikkat çekiyor. Zira, Sarı – Lacivertli ekip, grubun şampiyonluk adaylarından birisi olarak görülüyor. 

ISPARTASPOR’UN GOL ATMADAKİ BÜYÜK

SIKINTISI 5 SEZONDUR DEVAM EDİYOR 

Ispartaspor’da en büyük sorun olarak takımın gol atamaması olarak görülüyor. Öyle ki beş sezondur bu sorunu bir türlü gideremeyen Yeşil – Pembeli kulübün bugünkü maçta rakip kaleye gol atıp atamayacağı merak konusu oldu. 

TAKIMIN GOL UMUTU 

ZEKİ MERT SAKİ OLACAK 

Sezon öncesi Ankara Demirspor’dan alınan ancak ligin ilk maçı olan Somaspor maçında sahada hiçbir varlık gösteremeyen Santrafor Mehmet Küçükdurmuş’un yerine Teknik Direktör Hakan Karaca’nın bugünkü maçta hafta içinde Galatasaray U19 takımdan transfer edilen Zeki Mert Saki’yi oynatması bekleniyor. Zira, bu futbolcunun 23 maçta 17 gol atması taraftarları gol için umutlandırıyor. 

MAÇI DOĞUKAN

YILDIRIM YÖNETECEK

Bugün saat 20.00’de Menemen İlçe Stadyumunda başlayacak olan Menemenspor FK – Ispartaspor maçını Adana Bölgesi B Klasman Hakemlerinden Doğukan Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Halil Tolgahan Demir ve Muhammet Münir Dadı yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Muhammet Ömür. 

32 GENÇLİK GÖREVE HAZIR

TAKIMI YİNE ONLAR DESTEKLEYECEK

Öte yandan, Ispartaspor’u kurulduğu yıldan bu yana yani 55 yıldır sahasında ve deplasmanda destekleyen 32 Gençlik Taraftar Grubu, takımı bugünkü maçta yine yalnız bırakmayacağı ve 32 Gençlik Taraftar Grubunun bugün sabah saatlerinden itibaren İzmir’e hareket ederek bu akşamki maçta Ispartaspor’u destekleyecekleri öğrenildi. 

 

 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °