Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Yeşil – Pembeliler Bugün Bursaspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; Ispartaspor Zoru Sever

Yeşil – Pembeliler Bugün Bursaspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; Ispartaspor Zoru Sever

SPOR 20.11.2022 12:32:00 0
Yeşil – Pembeliler Bugün Bursaspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak;  Ispartaspor  Zoru Sever

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün grupta kendisi gibi son sıralarda yer alan Bursaspor ile karşılaşacak. Puan durumundaki kendi bölgesinde grubun ‘Derbi Maçı’ niteliğindeki maç Ispartaspor için büyük önem taşıyor. Yeşil – Pembeli ekip maçı kazanması halinde rakibinin üzerine çıkacak ve küme düşme potasından kurtulacak. Bugün Bursa Büyükşehir Stadyumunda oynanacak maç saat 14.00’da başlayacak.

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 15. Hafta maçları 20 Kasım Pazar günü yani bugün oynanacak. Ispartaspor’un puan durumunda küme düşme potasından kurtulabilmesi ve daha üst sıralara tırmanabilmek için bu maç son derece önem taşıyor. Ancak, karşısında da kendisi gibi küme düşme potasının içinde yer almak istemeyen bir takım bulunuyor.

ISPARTASPOR ZORU SEVER

Ligde oynadığı maçlarda bugüne kadar 13 puan toplayan ve puan durumunda da küme düşme potasında yer alan Ispartaspor’un bugün oynayacağı Bursaspor maçında özellikle Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın göreve gelmesiyle son üç maçtır ortaya koyduğu futbol kalitesiyle beğeni toplayan Ispartaspor’un bugünkü maçtan nasıl bir sonuç alacağı ağı spor kamuoyun tarafından merakla bekleniyor. Yeşil – Pembeli ekibin, son derece zorlu maçtan puan yada puanlarla ayrılması şehirde büyük sevinç yaratacağı gibi, 2. Ligde de büyük ses getirecek.

GRUBUN EN ÇOK GOL ATAN

FUTBOLCULARDAN BİRİSİ

Ispartaspor’un rakibi Bursaspor ise küme düşme potasının bir basamak üzerinde bulunuyor. Yeşil – Beyazlı ekip, bu haftaya kadar oynadığı 13 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet almış durumda. Bu haftaya kadar rakip kalelere 14 gol atma başarısı gösteren Bursaspor, kalesinde de 16 gol görmüş durumda. Ispartaspor’un en fazla dikkat edeceği husus ise, bu takımda şuanda grupta gol krallığında 4 futbolcu ile birlikte ilk sırada yer alan Cenk Şahin’in bulunması. Yeşil- Pembeli ekibin bu golcüye özel önlem alması bekleniyor.

ISPARTASPOR EN AZ GOL YİYEN TAKIM KONUMUNDA

ANCAK, GOL ATMADA BÜYÜK SIKINTI VAR…

Grupta 13 puanla 16. Sırada bulunan Ispartaspor ise 13 golle grubun az gol yiyen takımları arasında. Ancak, Yeşil – Pembeli ekibin attığı gol sayısında ise Bursaspor’a göre bariz bir düşüklük var. Bu durum, takımın Nazillispor maçı hariç gol atmakta ne kadar sıkıntı yaşadığını ortaya koyuyor.

MAÇI ABDULAH

VOLKAN AYDIN

YÖNETECEK

Bugün saat 14.00’da Bursa Büyükşehir Stadyumunda başlayacak olan Bursaspor – Ispartaspor maçını Gaziantep Bölgesi Hakemlerinden Abdullah Volkan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Niyazi Atakan Ataseven ve Fatih Karatağ yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Erhan Kaya.

32 GENÇLİK, TAKIMI

DESTEKLEMEK İÇİN

BURSA’YA GİTTİ

Öte yandan, Ispartaspor’u kurulduğu yıldan bu yana yani 55 yıldır sahasında ve deplasmanda destekleyen 32 Gençlik Taraftar Grubu, takımı bugünkü maçta yine yalnız bırakmayacak. Dün saat 24.00’de Belediye önünde toplanan Taraftarlar, saat 01.00’de Bursa’ya hareket ettiler. Yeşil – Pembeli 32 Gençlik Taraftar Grubu bugün de takımlarını deplasmanda yalnız bırakmayacak ve 90 dakika boyunca destekleyecekler.

MAÇ NAKLEN

YAYINLANACAK

Ispartaspor’un bugünkü Bursaspor maçı Fuch Sports Youtube kanalından naklen yayınlanacak.

MAÇI İZLEMEK

İÇİN NE YAPMALI?

Bu zorlu karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler, Fuch Sports Youtube kanalından maç yayın akışındaki ilgili maçın üzerini tıklayarak veya telefonlarına indirdikleri Fuch Sports uygulamasından üye olarak ücretsiz bir şekilde izleyebilecekler.

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °