Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeliler Bugün Batman Petrolspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; Ispartaspor Batman Virajında

Yeşil – Pembeliler Bugün Batman Petrolspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; Ispartaspor Batman Virajında

SPOR 4.12.2022 09:30:00 0
Yeşil – Pembeliler Bugün Batman Petrolspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak;  Ispartaspor  Batman Virajında

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün grupta orta sıralarda bulunan Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Galibiyet serisine Afyonspor maçıyla nokta koyan Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçı alarak seriye yeniden başlamak istiyor. Bugün Batman Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak maç saat 14.00’da başlayacak ve Fuch Sports Youtube’den naklen yayınlanacak. 

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 17. Hafta maçları 4 Aralık Pazar günü yani bugün oynanacak. Ispartaspor’un puan durumunda küme düşme potasından uzaklaşabilmek ve daha üst sıralara tırmanabilmek için bu maç son derece önem taşıyor. Ancak, karşısında da kendisine Play – Off hedefi koymuş bir takım bulunuyor. 

ISPARTASPOR’DAN İKİNCİ 

DEPLASMAN ZAFERİ BEKLENİYOR 

Ligde oynadığı maçlarda bugüne kadar 17 puan toplayan ve puan durumunda da küme düşme potasının bir basamak üstünde yer alan Ispartaspor’un bugün oynayacağı Batman Petrolspor maçı büyük önem taşıyor. Özellikle Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın göreve gelmesiyle son haftalarda ortaya koyduğu futbol kalitesiyle beğeni toplayan Ispartaspor’un bugünkü maçtan nasıl bir sonuç alacağı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Yeşil – Pembeli ekibin, son derece zorlu maçtan puan ya da puanlarla ayrılması şehirde büyük sevinç yaratacağı gibi, 2. Ligde de büyük ses getirecek.

SAHASINDA HENÜZ 

MAĞLUBİYET YÜZÜ GÖRMEDİ

Ispartaspor’un rakibi Batman Petrolspor ise 22 puanla 9. Sırada bulunuyor. Kırmızı – Beyazlı ekip, bu haftaya kadar oynadığı 15 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet almış durumda. Bu haftaya kadar rakip kalelere 17 gol atma başarısı gösteren Batman Petrolspor, kalesinde de 16 gol görmüş durumda. Ispartaspor’un en fazla dikkat edeceği husus ise, bu takımın kendi sahasında henüz hiç yenilmemiş olması. Yeşil- Pembeli ekibin bu hususa özel önlem alması bekleniyor.

ISPARTASPOR AZ GOL YİYEN TAKIM KONUMUNDA

ANCAK, GOL ATMADA BÜYÜK SIKINTI VAR…

Grupta 17 puanla 14. Sırada bulunan Ispartaspor ise 14 golle grubun az gol yiyen takımları arasında. Ancak, Yeşil – Pembeli ekibin attığı gol sayısında ise Batman Petrolspor’a göre bariz bir düşüklük var. Bu durum, takımın Nazillispor maçı hariç gol atmakta ne kadar sıkıntı yaşadığını ortaya koyuyor.

MAÇI YÜCEL

BÜYÜK YÖNETECEK

Bugün saat 14.00’da Batman Yeni Şehir Stadyumunda başlayacak olan Batman Petrolspor – Ispartaspor maçını Rize Bölgesi B Klasman Hakemlerinden Yücel Büyük yönetecek. Büyük’ün yardımcılıklarını Kadir Beyaz ve Volkan Topal yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Erdal Yılmaz.

MAÇ NAKLEN

YAYINLANACAK 

Ispartaspor’un bugünkü Batman Petrolspor maçı Fuch Sports Youtube kanalından naklen yayınlanacak. 

MAÇI İZLEMEK

İÇİN NE YAPMALI?

Bu zorlu karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler, Fuch Sports Youtube kanalından maç yayın akışındaki ilgili maçın üzerini tıklayarak veya telefonlarına indirdikleri Fuch Sports uygulamasından üye olarak ücretsiz bir şekilde izleyebilecekler. 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °