Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembeliler Bir Türlü İstikrarı Yakalayamadı! Bir de İstikrar Olsa!

Yeşil – Pembeliler Bir Türlü İstikrarı Yakalayamadı! Bir de İstikrar Olsa!

SPOR 23.04.2023 17:44:00 0
Yeşil – Pembeliler Bir Türlü İstikrarı Yakalayamadı!  Bir de İstikrar Olsa!

Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı ilk yarıda 2 – 1 mağlup ettiği Bursaspor ile 2 – 2 berabere kalarak 2 puan daha kaybetti. Beraberliği bile son dakikada kurtarabilen Yeşil – Pembeli ekip, sezon başından bu yana bir türlü istikrarı yakalayamadı.  

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 33. Maçında Bursa temsilcisi Bursaspor’la galip durumda iken mağlup duruma düştüğü maçı son dakikada Koray Yağcı’nın ayağından bulduğu golle maçtan 2 – 2’lik beraberlikle ayrılarak bir puanı zor kurtarabildi. 

SEZON BAŞINDAN BU YANA 

BİR TÜRLÜ İSTİKRARI 

YAKALAYAMADI! 

Bu sezon son derece talihsiz ve kötü bir sezon geçiren Ispartaspor, sezon başından bu yana aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkat çekiyor. Mutlaka galip gelir denilen maçtan mağlubiyetle, mağlup olabilir denilen maçtan galibiyetle ayrılarak taraftarlarını şaşırtan Yeşil – Pembeli ekip, son olarak istikrarsız maçlarına bugün bir yenisini daha ekleyerek ligin ilk yarısında deplasmanda 2 – 1 mağlup ettiği rakibinden bir puanı son dakikada kurtardı. Zira, geçtiğimiz hafta deplasmanda olmasına rağmen zoru başarıp Nazilli Belediyespor’u mağlup etmeyi başaran Ispartaspor’un kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor’u mağlup etmesi bekleniyordu. Ancak, olmadı. Yeşil – Pembeli ekip, sahasındaki bu maçı kazanmış olsaydı ligde kalma yolunda son derece rahat bir nefes alacaktı. 

KENDİ SAHASINDA 

2 PUAN DAHA KAYBETTİ 

Ispartaspor – Bursaspor maçı bugün Isparta Atatürk Stadında saat 15.00’te başladı. Yağmur yağışı altında oynanan maçı yaklaşık 3 bin dolayında taraftar izledi. Konuk ekip Bursaspor’dan ise yaklaşık 500 dolayında taraftar da maçı izlemek üzere Isparta’ya geldi. 

MAÇIN HAKEMİNDEN 

REZALET YÖNETİM! 

ALTUNBAKIR TENEKE ÇIKTI! 

Bugünkü maçta, son zamanların en rezalet hakem yönetimi yaşandı. Zira, maçı yöneten Mersin Bölgesi Hakemlerinden Ali Rıza Altunbakır ikili mücadelelerde tüm takdir hakkını konuk takım Bursaspor’dan yana kullandı. Altunbakır maçta verdiği kararlarla Yeşil – Pembeli taraftarları çileden çıkardı. Diğer bir deyişle, Hakem Altunbakır teneke çıktı. 

BERABERLİĞİ SON 

DAKİKADA KURTARABİLDİ!

Maçın ilk yarısında rakibine göre üstün bir futbol ortaya koyan Yeşil – Pembeli ekip, bu üstünlüğünü de maçın 18. Dakikasında Bahattin Berke Demircan’ın attığı golle süsleyerek 1 – 0 önce geçmeyi başardı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Taraftarlar ikinci yarıda da takımın aynı güzel futbolunu sürdüreceğini beklerken Yeşil – Pembeli ekip ikinci yarıya çok kötü bir başlangıç yaptı ve 10 dakikada iki gol yiyerek galibiyetten mağlup duruma düştü. Maçın 48. Dakikasında Hasan Ayaroğlu ile beraberliği yakalayan konuk ekip Bursaspor, 58. Dakikasında da Barış Dalkıran’ın attığı golle 2 – 1 üstün duruma geçti. Ispartaspor, yediği golü çıkarabilmek için uzun süre çaba gösterdi ancak başaramadı. Maçın 90. Dakikasında kullanılan korner atışında ceza sahası içinde topa düzgün bir kafa vuruşu ile ağlara gönderen Koray Yağcı durumu 2 – 2’ye getirerek Yeşil – Pembeli ekibi adeta ipten aldı. 

AFYON’A GİDİP 

ÜÇ PUANI AL GEL 

Yeşil – Pembeli ekip 30 Nisan Pazar günü grupta bir sıra üstünde bulunan komşu il takımı Afyonspor deplasmanına gidecek. Şimdi Yeşil – Pembeli taraftarlar kaybetmesi beklenen maçı kazanan, kazanması beklenen maçı kaybeden takımdan Afyon deplasmanında da zoru başarıp galibiyetle Isparta’ya dönmesini bekliyor. 

2. LİG BEYAZ GRUPTA 33. HAFTA TOPLU SONUÇLARI: 

Tarsus İ.Y. – Esenler Erokspor: 0 – 7 

24Erzincanspor – Çorum FK: 0 – 1 

Menemenspor – Afyonspor: 2 – 1 

Ispartaspor – Bursaspor: 2 – 2  

Bayburt Ö.İ. – Amedspor: 1 – 4 

Düzcespor – Batman Petrol: 1 – 2 

İnegölspor – Sivas Belediyespor: 4 – 1 

Arnavutköy – Nazilli Belediye: 1 – 2 

Ş. Urfaspor – Somaspor: 0 – 0 


Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °
Cuma 20.7 ° / 10.3 °