Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeliler Bayburt Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor Kendini Zorlamadı

Yeşil – Pembeliler Bayburt Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor Kendini Zorlamadı

SPOR 15.03.2023 17:44:00 0
Yeşil – Pembeliler Bayburt Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor;  Ispartaspor   Kendini  Zorlamadı

Ligin 25. Hafta maçında deplasmanda Bayburt Özel İdarespor takımıyla karşılaşan Ispartaspor, iki takımın da vasat futbol oynadığı maçta rakibini mağlup ederek orta sıralardaki yerini korudu. Yeşil – Pembeli ekip her maçta olduğu gibi bu maçta da 10 kişi kaldı. Maçın ilk dakikalarında Ömer Kandemir’in kırmızı karta oyundan atılmasının ardından maçı 70 dakika 10 kişi oynamak zorunda kalan Ispartaspor, Cemal Kızılateş’in attığı golle sahadan 1 – 0 galip ayrılarak Isparta’ya üç puanla dönüyor. 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 25. Hafta maçında grupta son sıralarda yer alan ve ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Bayburt Özel İdarespor takımı ile karşı karşıya geldi. Bir gol atan ve bir golü de ofsayt gerekçesiyle kabul edilmeyen Yeşil – Pembeli ekip averajını düzeltebileceği maçta bir golle yetindi. Maçta ev sahibi ekip ilk yarım saatte etkili futbol oynarken, Ispartaspor da maçın son yarım saatinde etkili oynadı. Diğer dakikalarda ise ortada vasat bir futbol vardı.  

FUTBOL VASAT

SKOR GÜZEL 

Ispartaspor için puan durumunda daha üst sıralara yükselme adına son derece önemli olan karşılaşma bugün saat 14.00’de Bayburt Genç Osman Stadında başladı. Maçta kendini sıkmadan, zorlamadan bir futbol ortaya koyan Ispartaspor ilk yarıyı 31. Dakikada Cemal Kılılateş’in attığı golle 1 – 0 önde kapattı. Ispartaspor ikinci yarıda ilk yarıya göre biraz daha etkili futbol ortaya koydu. Maçın normal süresi ve uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca Yeşil – Pembeli ekip sahadan 1 – 0 galip ayrılarak 3 puanı kazanan taraf oldu. 

KALEYİ KORCAN 

ÇELİKAY KORUDU 

Teknik Direktör Hakan Yılmaz, rakibin de durumunu dikkate alarak bugünkü maçta kaleyi Furkan Bekleviç yerine yedek kaleci Korcan Çelikay’a teslim etti. Korcan, 1 – 2 hatanın dışında kurtarışlarında hata yapmadı. 

ISPARTASPOR MAÇI

YİNE 10 KİŞİ TAMAMLADI 

Son haftalarda hemen hemen tüm maçlarda kırmızı kart olayı yaşayan ve maçı eksik tamamlayan Ispartaspor, bugünkü maçı da 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Maçın 23. Dakikasında bu defa Ömer Kandemir kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu nedenle, Ispartaspor maçın 70 dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kaldı. 

BİR BASAMAK YÜKSELDİ 

Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 30 olan puanını 33 yaparak, puan durumunda da bir basamak yükselerek 12. Sıradan 11. Sıraya yükseldi. Rakibi Bayburt Özel İdarespor ise 11 puanda kalarak kümede kalma şansını iyice mucizelere bıraktı. 

BİZİM YENEMEDİĞİMİZ

 ERZİNCAN’I DÜZCE YENDİ 

Öte yandan, bizim geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda oynadığımız ve 2 – 1 galip duruma geçmemize rağmen uzatmalarda yediğimiz golle sahadan 3 – 2 mağlup ayrılarak yenemediğimiz 24Erzincanspor, bugün yine kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Düzcespor’a 1 – 0 yenilmekten kurtulamadı. 

DÜZCESPOR

GELİYOR 

Ispartaspor, bu hafta sonu yani 19 Mart Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Düzcespor ile karşılaşacak.  

2. LİG BEYAZ GRUPTA 25. HAFTA SONUÇLARI;

24Erzincanspor – Düzcespor: 0 – 1 

Bayburt ÖİS – Ispartaspor: 0 – 1

Amedspor – Nazilli Belediye: 3 – 0

Ankaraspor – Ş. Urfaspor: 2 – 0 

Çorum FK – Afyonspor: 2 – 2 

Erokspor – Somaspor: 0 – 0

İnegölspor – Menemenspor: 2 – 0 

Sivas Beld. – Bursaspor: 0 – 2 

Tarsus İ.Y. – Arnavutköy: 1 – 9

2. Lig Beyaz Grup Puan Durumu: 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °