Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Yeşil – Pembeli Yönetim, İki Firmayla Anlaşma Yaptı; Ispartaspor’dan ‘Sponsorluk’ Atılımı

Yeşil – Pembeli Yönetim, İki Firmayla Anlaşma Yaptı; Ispartaspor’dan ‘Sponsorluk’ Atılımı

ISPARTA 11.08.2023 16:17:00 0
Yeşil – Pembeli Yönetim, İki Firmayla Anlaşma Yaptı; Ispartaspor’dan ‘Sponsorluk’ Atılımı

Ispartaspor, MR Baygün Firması ile göğüs reklamı, Final Dershaneleri ile Bilet konusunda Sponsorluk anlaşması imzaladı. 

Gelecek sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’da yönetim kaynak arayışlarını sürdürüyor. 

İKİ FİRMA İLE SPONSORLU 

ANLAŞMASI İMZALANDI 

Bu doğrultuda; Ispartaspor, MR Baygün Firması ile göğüs reklamı, Final Dershaneleri ile Bilet konusunda Sponsorluk anlaşması imzaladı. Konu ile ilgili olarak bugün Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir tarafından bugün saat 10.30’da kulüp binasında imza töreni ile ilgili bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya; Başkan Gültekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Başpınar’ın yanı sıra sponsor firma yetkilileri katıldı. Isparta 32 spor yeni sezon için anlaşmaya vardığı sponsorlarla 1 yıllık imzaları attılar. Yeşil – Pembeli yöneticiler, sponsor olan iş insanı MHP 2. Sıra milletvekili adayı ve final eğitim kurumları adına kurucu Selim Öncel ile ASKON ( Anadolu Aslanları iş adamları derneği) Başkanı Mücahit Baygün ile anlaşmaya vardılar. 

BAŞKAN ÖZDEMİR; “TARAFTARIMIZIN

KAFASINDA SORU İŞARETİ KALMASIN” 

Sponsorluk imza töreninden önce konuşan Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir şunları söyledi; “Isparta 32 sporumuzun nereye gittiğini taraftarlarımızın lig öncesi kafasındaki soru işaretlerine cevap vermek amacıyla düzenlediğimiz toplantıya hoş geldiniz. Selim bey ve Mücahit Başkanımızın destekleri çok önemli ve kıymetlidir. 

“BU İŞLER PARAYLA OLUYOR” 

Sponsor firmalarımızın, şehrimizin değerine sahip çıkmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Talebin kendilerinden gelmesi çok kıymetlidir. Isparta 32 sporumuza, ilimizdeki tüm STK’ların sahip çıkması gerekir. Bakınız bizim gurupta Iğdırsporun 150 – 200 milyon, İnegölsporun 100 milyon, Menemensporun 150 milyonluk bütçeleri var. Bizim bütçemiz bu takımların çok çok altında. İyi transferler parayla oluyor. Biz bütçemizi biliyoruz ve ona göre transferler yapıyoruz.

“SPONSOR OLAN FİRMALARIMIZA 

TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ligi iyi bir yerde bitireceğiz. Selim vekilimin kombine ve bilet sponsorluğuna, Mücahit Başkanımızın Mr. Baygün göğüs reklam sponsorluğuna çok teşekkür ediyorum. 1 yıllık anlaşmayı sizlerin huzurunda imzalıyoruz” dedi. 

BAYGÜN VE ÖNCEL; “ISPARTASPOR İÇİN 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ” 

Karşılıklı imzalardan sonra Başkan Mücahit Baygün, ASKON’un 76 ilde şubesi bulunan global bir dernek olduğunu, 1 sezon boyunca her türlü desteği Isparta 32 spora vereceklerini ifade etti. İş insanı Selim Öncel ise Isparta ilinin en büyük markasının Isparta 32 spor olduğunu ifade ederek, herkese görev ve sorumluluklar düştüğünü ve vekilleri çağrıda bulunduklarını ve herkesin maddi ve manevi konuda kulübümüze sahip çıkmalarını istedi ve final dershaneleri olarak 1 yıl boyunca tüm desteği vereceklerini de ifade etti. 

 BAŞPINAR; “BU SEZON GÜÇLÜ 

BİR ISPARTASPORU SAHADA GÖRECEĞİZ” 

Basın toplantısının son bölümünde konuşan Basın Sözcüsü Serkan Başpınar ise yeni sezonun başlangıcında sponsor olan kişi ve kurumlara teşekkür ettiklerini belirterek; “Hedeflerimiz elbette var. Hocamızın raporu doğrultusunda 1-2 nokta transferler daha yaparak o hedefe gitmek istiyoruz. O hedef bir üst lige çıkmak, ancak şehri o havaya sokmak doğru değil. Bu sezon güçlü bir Isparta 32 sporu sahada göreceğiz. Birlikte olmamız lazım” dedi.

ANLAŞMAYA BİRLİKTE İMZA ATTILAR 

Törenin sonunda ise, hazırlanan anlaşmaya Başkan Özdemir, Mücahit Baygün ve Selim Öncel birlikte imza attılar. 

HABER: Yunus ÖZLER - Sedat CİCAN


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °