Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Yeşil – Pembeli Taraftarları En Çok Etkileyen Konu; Maç Saatinde Hava Nasıl Olacak?

Yeşil – Pembeli Taraftarları En Çok Etkileyen Konu; Maç Saatinde Hava Nasıl Olacak?

SPOR 20.05.2023 07:07:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarları En Çok Etkileyen Konu;  Maç Saatinde  Hava Nasıl Olacak?

Ispartaspor, bugün sezonun son maçında kendi saha ve seyircisi önünde lig sonuncusu Sivas Belediypor takımı ile karşılaşacak. Peki, son bir ayında her maçında yağmur ve rüzgarın olduğu Yeşil – Pembeli ekibin bugünkü maçın saatinde hava durumu nasıl olacak?

Son maçında deplasmanda lig şampiyonu Çorumspor’a 2 – 1 mağlup olan Ispartaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grupta 38. hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde Sivaspor’u konuk edecek. Müsabakayı stadyumdan takip edecek olan taraftarlar da maç günü hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Zira, Ispartaspor’un son iki ayda Isparta’da oynadığı tüm maçlarda yağmur ve fırtına söz konusu olmuştu. Doğal olarak da, hava şartları taraftarların stadyuma gelip gelmeme tercihlerinde önemli bir faktör. 

ISPARTASPOR – SİVAS BELEDİYESPOR MAÇ 

SAATİNDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Buna göre; 20 Mayıs Cumartesi günü yani bugün Isparta’da hava durumunun gün boyunca sıcak ve güneşli olması tahmin edilirken, maç saatinde hava sıcaklığının 14 dereceyi bulması bekleniyor. Rüzgarın ise 1 km hızla Güney yönünden eseceği öngörülüyor. 

AZ BULUTLU VE GÜNEŞLİ 

BİR MAÇ ORTAMI 

Bu durumda, Yeşil – Pembeli taraftarları az bulutlu ve bol güneşli ve sıcak bir maç ortamı bekliyor.

 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °