Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Yönetime Çağrı; Sezon Planlaması Çok İyi Yapılmalıdır

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Yönetime Çağrı; Sezon Planlaması Çok İyi Yapılmalıdır

SPOR 4.06.2023 15:41:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Yönetime Çağrı;  Sezon Planlaması  Çok İyi Yapılmalıdır

Ispartasporlu Taraftarlar, başta son yıllarda takımda yaşanan ve bir türlü çözülemeyen ‘Golcü’ sorunu olmak üzere tüm mevkilere nokta transfer konusunda çok etkin ve dikkatli çalışmalar yapılması gerektiğini belirterek; “Her sezon aynı sıkıntıları yaşamamak için gelecek sezonun planlaması şimdiden yapılmalıdır” dediler. 

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla giren ancak kötü bir sezon geçirip son anda lige tutunmayı başaran ve bu anlamda hedeflerinin dışında kalan Ispartaspor, seçimli kongreye gidiyor. Ligi 46 puanla 12.sırada tamamlayan Yeşil – Pembelilerde yönetim geçtiğimiz gün yaptığı toplantıda kongre kararı alıp kongrenin 10 Haziran tarihinde yapılmasına karar erdi. 

“YENİ SEZONUN PLANLAMASI 

ŞİMDİDEN YAPILMALIDIR” 

Bu konuda kongrede görevi üstlenecek yönetime Yeşil – Pembeli taraftarlardan önemli çağrı ve tavsiyeler geldi. Taraftarlar, yeni sezonda geçtiğimiz sezon gibi bir sıkıntı yaşanmaması için gerekli tedbirlerin şimdiden alınması gerektiğini vurgulayarak; “Bilindiği gibi, takımda son üç sezondur büyük bir golcü sorunu ve sıkıntısı yaşandı. Bir türlü kendini kanıtlamış bir golcü futbolcu alınmadı veya alınamadı. Forvet veya golcü diye alınanlarda takıma istenilen verimi veremediler. 

3 SEZONDUR OLDUĞU GİBİ ‘FORVET 

TOTO’ OYNANMAMALIDIR” 

Bu doğrultuda, başta Forvet ve Kaleci mevki olmak üzere tüm mevkilere isim yapmış ve kendini kanıtlamış futbolcular alınması gerekmektedir. Aksi, takdirde yine akıbetimiz geçtiğimiz sezon gibi hatta daha da kötüsü olabilir. Özellikle golcü futbolcu konusunda ‘Forvet Toto’ oynanmamasını yani ne olduğu belli olmayan golcü diye alınıp iyi mi çıkacak kötü mü çıkacağı belli olmayan değil, iyi ve kaliteli golcü olduğu attığı gollerle kanıtlanmış futbolcular alınmalıdır” diyerek görüşlerini belirttiler. 

 

 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °