Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Tepki; Biz Hangi Takımı Yeneceğiz?

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Tepki; Biz Hangi Takımı Yeneceğiz?

SPOR 20.12.2022 15:28:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Tepki;  Biz Hangi  Takımı Yeneceğiz?

Ispartasporlu Taraftarlar, son haftalarda oynadığı futbolla göz dolduran Ispartaspor’un ligden düşecek konumdaki Sivas Belediyespor karşısında ortaya koyduğu vasatın altındaki futboluna tepki göstererek; “Biz bu tür takımları yenemeyeceğiz de hangi takımları yeneceğiz. Bu maçı mutlaka kazanmalıydık. Kaybedilen iki puana çok yazık oldu” dediler. 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor’un ligin ilk yarısının son maçı olan ve geçtiğimiz Pazar günü Sivas’ta oynanan Sivas Belediyespor maçında ortaya konulan futbolu sert bir dille eleştirdiler. 

“BİZ SİVAS’I YENEMEYECEĞİZ DE KİMİ YENECEĞİZ?” 

Yeşil – Pembeli taraftarlar, Sivas Belediyespor maçının haberine yaptıkları yorumlarda; “Lig sonuncusunu da yenemedik. Peki kimi yeneceğiz biz? Yarın yine basın toplantısı yapsın hoca ve yine ‘Süperiz, iyiyiz diye. Sivas Belediyespor maçında takımımızı tanıyamadık. Afyonspor ve Çorumspor maçında tek kale oynayan rakiplerini kendi sahasına hapseden takım gitmiş, adeta yerine ligin başındaki o sahada ne yaptığı belli olmayan ruhsuz takım gelmiş gibiydi. 

Sivas Belediyespor’u mutlaka ve mutlaka yenmeliydik ve bu maçtan galibiyet almalıydık. Zira, önümüzdeki maçlar çok zor. Hele ikinci yarının ilk 3 haftası çok zor geçecek. Lig sonuncusunu dahi yenemeyen puan kaybeden takımdan bir takımdan halt olmaz. Takıma acilen iki golcü futbolcu alınmalıdır” yorumlarında bulundular. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °