Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Teknik Patron Karaca’dan İsteği; Sahada Artık Zeki ve Muhammet’i Görmek İstiyoruz

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Teknik Patron Karaca’dan İsteği; Sahada Artık Zeki ve Muhammet’i Görmek İstiyoruz

ISPARTA 30.09.2023 15:54:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Teknik Patron Karaca’dan İsteği;  Sahada Artık Zeki ve  Muhammet’i Görmek İstiyoruz

Ispartaspor Taraftarları, 5 haftadır ilk 11’de sahaya çıkan ve kendinden istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Mehmet Küçükdurmuş yerine artık sahada Zeki Mert Saki’yi ve Muhammet Haşim Çoban’ı görmek istediklerini söylediler. 

Teknik Direktör Hakan Karaca’nın Mehmet Küçükdurmuş’a verdiği şansı takımın diğer Santrafor oyuncuları olan Muhammet Haşim Çoban ve Zeki Mert Saki’ye vermesini isteyen Yeşil – Pembeli Taraftarlar konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Bilindiği gibi, Ispartaspor’umuzun Ankara Demirspor’dan transfer ettiği Mehmet Küçükdurmuş, Galatasaray U19 Takımından aldığı Zeki Mert Saki ve Kırşehir FK’dan transfer ettiği Muhammet Haşim Çoban olmak üzere üç tane Santrafor futbolcusu yani Golcüsü bulunuyor. Ancak, geride kalan 5 haftaya bakıldığında Santraforların daha doğrusu sadece Santrafor Mehmet Küçükdurmuş’un istenilen performansı gösteremediği ve takımın şuana kadar attığı gollerin hemen hemen tamamının kanat oyuncularından geldiği görülüyor. Bu da, Ispartaspor ileri uç elemanlarının yani santraforların takıma gereken gol katkısını sağlamadığını açıkça ortaya koyuyor. 

SAKİ VE ÇOBAN NEDEN

YEDEK KALIYORLAR? 

Bu konuda, takımın sahip olduğu Santraforların durumuna baktığımızda ise Muhammed Haşim Çoban’ın sezon başında sakatlandığı ve ilk dört hafta 21 kişilik maç kadrolarında yer alamadığını görüyoruz. Zeki Mert Saki’nin ise geçen ilk 5 haftada sürekli 87. Veya 90. Dakikalarda oyuna alındığını görüyoruz. 

“MEHMET KÜÇÜKDURMUŞ KENDİNE 

TANINAN ŞANSI İYİ KULLANAMADI” 

Ancak, Mehmet Küçükdurmuş’a geldiğimizde ise bu futbolcumuzun 5 maçın 5’inde de sahaya ilk 11’de Santrafor olarak sürüldüğünü yani takımın gol umudu olduğunu görüyoruz. Fakat, Mehmet Küçükdurmuş’un ise geçen 5 maçta sadece ve sadece bir gol atabildiğini, izlediğimiz maçlarda boş kaleye bile gol atamadığını ve takımının mağlubiyetlerinde büyük rol sahibi olduğunu görüyoruz. Zira, Mehmet o golleri atabilmiş olsa takım sahadan mağlubiyetle ayrılmayacaktı. Bunun en bariz örneği Sarıyer maçında görüldü. Mehmet yüzde yüzlük gol pozisyonlarını harcayınca takım 3 – 1 kazanacağı maçı tek golle o da penaltıdan atılan golle sahadan 1 – 0 mağlup ayrılmak zorunda kaldı. Takımımız sahada çok iyi oynuyor, mücadeleci ruhu çok güçlü. Ancak, takımımızın 10 futbolcusunun emeği ile rakip ceza sahasına kadar getirilen toplar Mehmet Küçükdurmuş tarafından dışarı atılarak bu kadar hoyratça harcanmamalı diye düşünüyoruz. Bu nedenle geride kalan 5 maçın beşinde de sahaya Santrafor olarak çıkan Mehmet Küçükdurmuş’un kendinden beklenen performansı göstermediğini veya gösteremediğini düşünüyoruz. Eğer, göstermiş olsaydı bu takım ne Somaspor’a mağlup olurdu, ne de 3 – 1 kazanabileceğimiz Sarıyer maçından 1 – 0 mağlup ayrılırdık. Hatta, galip kapattığımız maçlar bile daha farklı skorlarla tamamlanabilirdi. Dolayısıyla, takım da şuandaki bulunduğu yerde değil belki de liderlik koltuğunda olurdu. 

“SAHADA ARTIK ZEKİ MERT SAKİ VE 

MUHAMMET HAŞİM ÇOBAN’I GÖRMEK İSTİYORUZ” 

Yeşil – Pembeli taraftarlar olarak biz diyoruz ki, artık sahada Santrafor mevkiinde Mehmet Küçükdurmuş yerine sakatlıktan çıkan Muhammet Haşim Çoban’ı ve Zeki Mert Saki’yi görmek istiyoruz ve Mehmet Küçükdurmuş’un atamadığı o golleri diğer Santrafor futbolcularınızın atabileceğini düşünüyoruz. Teknik Direktör Hakan Karaca’nın sürekli Mehmet Küçükdurmuş’a verdiği şansı artık bu iki Santrafor futbolculara da vermesini istiyoruz. Mehmet Küçükdurmuş 5 haftadır büyük bir şans ile sahada yer aldı ama kendinden istenilen gol atma becerisini gösteremedi. Bu konuda bir de Zeki Mert Saki ve Muhammet Haşim Çoban denensin istiyoruz. Belki bu iki futbolcumuz kendilerine tanınacak şansı çok güzel değerlendireceklerdir. 5 haftalık ortaya koymuş olduğu performansı ortada iken neden Mehmet Küçükdurmuş’ta bu kadar ısrar edilmesini bir türlü anlamış değiliz” dediler. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °