Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Takıma Çağrı; Yenemiyorsanız Yenilmeyin!

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Takıma Çağrı; Yenemiyorsanız Yenilmeyin!

SPOR 27.04.2023 20:35:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Takıma Çağrı;  Yenemiyorsanız  Yenilmeyin!

Ispartaspor’un bu hafta sonu komşu takımı ve ezeli rakibi Afyonspor ile son derece kritik ve zorlu bir maça çıkacağını belirten Yeşil – Pembeli taraftarlar, “Bu maçta takımımızın ilk hedefi maçtan galibiyetle ayrılmaktır. Ancak, Afyonspor’u yenemezseniz bile asla yenilmeyin. Afyon’dan puan yada puanlarla dönün” çağrısında bulundular. 

2. Lig Beyaz Grupta 34. Hafta maçları bu hafta sonu oynanacak. Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ise 30 Nisan Pazar günü deplasmanda komşu il takımı Afyonspor ile Zafer Stadyumunda son derece zorlu bir maça çıkacak. 

PUANLAR, GALİBİYET, BERABERLİK

VE MAĞLUBİYETLERİ AYNI! 

Grupta Ispartaspor ile Afyonspor beş konuda aynı durumdalar. Şuana kadar 32’şer maça çıkmış olan takımların 11’er galibiyetleri, 10’ar beraberlikleri, 11’er mağlubiyetleri ve 43’er beraberlikleri bulunuyor. Bu iki takımın sadece attıkları ve yedikleri ile averajları farklı durumda. 

İKİ KOMŞU TAKIM

İKİ EZELİ RAKİP 

Ispartaspor ile iki komşu il olan Afyon’un takımı Afyonspor süper ligde Fenerbahçe – Galatasaray gibi iki ezeli rakip konumunda. Dolayısıyla, bu iki takımın maçları her iki takımın taraftarları tarafından da yıllarca büyük önem taşır ve özenle izlenir. Büyük bir sürpriz olmadığı sürece iki takımın da büyük oranda ligde kalmış durumdalar. 

TARAFTARLAR; “YENEMİYORSANIZ YENİLMEYİN” 

Bu ezeli rekabete dikkat çeken Yeşil – Pembeli taraftarlar Pazar günkü maçta Ispartaspor’un Afyondan mutlak puan yada puanlarla dönmesi gerektiğine dikkat çekerek; “Bu maçta Afyonspor’a yenilmek kaybedilecek 3 puandan öte bir değer taşıyor. Onun için takımımızdan mutlak surette yenmesini, yenemiyorsa da mutlak surette yenilmeden Isparta’ya dönmesini istiyoruz” dediler. 

 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °