Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli Taraftarlar; Bu Sessizlik Bizi Korkutuyor!

Yeşil – Pembeli Taraftarlar; Bu Sessizlik Bizi Korkutuyor!

ISPARTA 8.01.2024 07:28:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlar;  Bu Sessizlik Bizi Korkutuyor!

Ispartasporlu Taraftarlar, tüm kulüplerde ara transfer çalışmalarının harıl harıl devam ettiğini belirterek; “Ispartaspor’da hemen hemen tüm mevkilere futbolcu alınması ihtiyacı varken, kulüpten hiçbir transfer haberi gelmemesi bizi korkutuyor. Takıma ara transfer döneminde mutlaka takviyeler yapılmalıdır. Aksi takdirde ikinci yarı küme düşmeye oynarız” dediler. 

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve lige mükemmel bir giriş yapmasına rağmen son haftalarda oynadığı 6 maçın 5’inden mağlubiyetle ayrılan Ispartaspor’da taraftarlar tedirgin olduklarını ifade ettiler. 

TARAFTARLAR; “BU SESSİZLİK NEDEN?”

Takımın bugünlerde son derece sessiz olmasından dolayı endişe duyduklarını ve bu durumdan korktuklarını vurgulayan Yeşil – Pembeli Taraftarlar; “İlk yarı sona erdikten sonra hemen hemen tüm takımlar Antalya’da kampa girip ikinci yarıya hazırlanırken takımımız Isparta’da hazırlıklarını sürdürüyor. Tüm takımlar harıl harıl transfer yaparak eksiklerini giderirken bizim takımda henüz bir kıpırdanma yok. Kulüpte para mı yok onu da bilmiyoruz ama bu sessizlik bizi korkutuyor. Acilen, bu soruna bir çare bulunmalıdır” diyerek görüşlerini belirttiler. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °