Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Yeşil – Pembeli Taraftarlar Başkan Özdemir’e Sahip Çıktı; Özür Dilmesi Gereken Başkan Değil Teknik Direktör ve Futbolculardır!

Yeşil – Pembeli Taraftarlar Başkan Özdemir’e Sahip Çıktı; Özür Dilmesi Gereken Başkan Değil Teknik Direktör ve Futbolculardır!

ISPARTA 16.04.2024 18:54:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlar Başkan Özdemir’e Sahip Çıktı;  Özür Dilmesi Gereken Başkan Değil  Teknik Direktör ve Futbolculardır!

 Ispartasporlu Taraftarlar, farklı mağlup olunan Fethiyespor maçı ile ilgili Isparta halkından özür dileyen Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir’e sahip çıkarak; “Burada asıl özür dilemesi gereken Başkan değil, Ispartaspor Teknik Direktörü ve futbolculardır” dediler. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor, ligin 34. Haftasında önceki gün deplasmanda Fethiyespor ile karşılaştı ve sahadan 5 – 0 gibi farklı bir yenilgiyle ayrıldı. 

YEŞİL – PEMBELİ TARAFTARLAR; “ORTAYA KONULAN FUTBOL 

BAŞKAN VE YÖNETİMİN EMEKLERİNİ HEBA EDİYOR” 

Maçtan sonra farklı yenilgi nedeniyle Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir’in özür dilemesinin, Başkan Özdemir’in dürüstçe bir davranışı olarak nitelendiren Yeşil – Pembeli Taraftarlar, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Sezon başından bu yana Kulüp Başkanımız kapı kapı dolaşıp kulübe maddi kaynak sağlamaya çalışıyor. Kulübün giderlerini, Teknik Heyet ve futbolcuların maaş ve primlerini ödemeye çalışıyor. Tüm bu çabalara rağmen Kulüp Başkanı çıkıp kendisi oynayacak değil herhalde. 

“SANKİ GALİBİZ GİBİ UZATMALARDA

OYUNCU DEĞİŞTİRİP ZAMANI BİTİRİYOR” 

Peki, Başkan ve yönetimin bu gayretli çalışmaları karşısında Teknik Heyet ve futbolcular ne yapıyor? Takım son bir aydır top oynamıyor. Futbolcular tatilde gibi ve ‘Nasıl olsa ligde kaldık, Play – Off’a girmesek de olur’ havasında hareket ediyor. Bu durum, son oynanan Fethiyespor maçında da açıkça görüldü. Teknik Direktörün, Erzincanspor maçında yaptığı gibi 3 puana en çok ihtiyacı olan biz olmamıza ve o maçtan mutlak galibiyetle ayrılmamız gerekmesine rağmen 90+5’e oyuncu değiştirmeye kalktığı ve kalan zamanı ataklarla değil de oyuncu değişiklikleri ile harcayıp bitirdiği ve takımın iki puan kaybettiği gibi Fethiyespor maçında da yanlış değişiklikler yapması, futbolcuların da tatildeymiş gibi hareket edip maça asılmamaları nedeniyle hiçbir hedefi olmayan orta sıralardaki Fethiyespor’a 5 – 0 gibi hezimet bir skorla yeniliyorlar. Yoksa bu takım Fethiyespor’dan 5 yiyecek bir takım asla değildir. 

“ASIL ÖZÜR DİLEMESİ GEREKEN 

TEKNİK DİREKTÖR VE FUTBOLCULARDIR”

Dolayısıyla, evet Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir tüm sorumluluğu üzerine alarak büyük bir dürüstlük örneği gösterdi. Kendisine bu davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Ancak, burada gerçekten özür dilemesi gereken Kulüp Başkanı değil, Teknik Direktör ve maçta oynamayan futbolcuların kendileridir. Zira, bu farklı mağlubiyetin mimarı Kulüp Başkanı değil, onlardır ” dediler. 


Salı 21.9 ° / 10 °
Çarşamba 22.4 ° / 11.6 °
Perşembe 21.7 ° / 11.2 °