Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Yeşil – Pembeli Futbolcunun Kırmızı Kart Görme Nedeni Belli Oldu; Hakaretmiş!

Yeşil – Pembeli Futbolcunun Kırmızı Kart Görme Nedeni Belli Oldu; Hakaretmiş!

SPOR 27.11.2022 05:10:00 0
Yeşil – Pembeli Futbolcunun Kırmızı Kart Görme Nedeni Belli Oldu;  Hakaretmiş!

Ispartaspor’un geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Bursaspor maçında rakip takım taraftarlarına hakaret etmesinden dolayı kırmızı kart gördüğü ortaya çıktı. PFDK, futbolcuya 2 maç ceza verdi.

 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ispartaspor’un rakibi olan ve Yeşil – Pembeli ekibin sahadan 2 – 1 galip ayrıldığı maçtı kırmızı kart gören Samet Kakakoç’un neden kırmızı kart gördüğü maçı izleyenler tarafından tam olarak belirlenememişti.

SAMET KARAKOÇ’UN NEDEN

KIRMIZI KART GÖRDÜĞÜ BELLİ OLDU

Bilindiği gibi, Bursaspor maçının 90. Dakikasında oyuna giren Samet Karakoç, 8 dakika uzatılan maçın son dakikasında kırmızı kart görmüş ve oyun dışı kalmıştı. Rakibiyle herhangi bir ikili mücadele olmamasına rağmen hakemden kart gören Yeşil – Pembeli futbolcunun neden kart gördüğü sporseverler tarafından tam olarak belirlenememişti.

PFDK’NDAN SAMET’E

2 MAÇ VE 6 BİN LİRA CEZA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Ispartasporlu Samet Koç’a 2 maç ceza ve 6 bin lira para cezası verildi.

İŞTE O KARAR

PFDK kararı şöyle; “ISPARTA 32 SPOR Kulübü sporcusu SAMET KARAKOÇ'un, 20.11.2022 tarihinde oynanan BURSASPOR-ISPARTA 32 SPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” denildi. 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °