Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli Ekipte Teknik Direktör Değişti; Ispartaspor’da 2. Hakan Karaca Dönemi Başladı

Yeşil – Pembeli Ekipte Teknik Direktör Değişti; Ispartaspor’da 2. Hakan Karaca Dönemi Başladı

SPOR 8.05.2023 23:02:00 0
Yeşil – Pembeli Ekipte Teknik Direktör Değişti; Ispartaspor’da  2. Hakan Karaca Dönemi Başladı

Ispartaspor’da Teknik Direktör Hakan Yılmaz ile yollar ayrıldı. Batman maçı sonrası istifa eden Yılmaz’ın yerine Isparta’nın damadı iki sezon önce göreve getirilen ve takım başarılı giderken anlamsız bir şekilde görevine son verilen Hakan Hayati Karaca ile anlaşma sağlandı.

BATMAN PETROLSPOR MAÇININ ARDINDAN 

HAKAN YILMAZ İLE YOLLAR AYRILDI 

1 Kasım 2022 tarihinde Ispartaspor’un başına getirilen Teknik Direktör Hakan Yılmaz, son olarak dün oynanan ve Ispartaspor için hayati önem taşıyan Batman Petrolspor maçının kaybedilerek takımın lig düşme potasına gelmesine neden olan maçın ardından istifasını vermiş ve Yılmaz’ın bu istifası yönetim tarafından da kabul edilmişti. Böylece, Yeşil – Pembeli ekipte, yaklaşık 6,5 ay süren Hakan Yılmaz dönemi de sona ermiş oldu. 

ISPARTASPOR’UN YENİ 

TEKNİK DİREKTÖRÜ HAKAN KARACA 

Hakan Yılmaz’ın yerine iki sezon önce Isparta’nın yakında tanıdığı ve damadı iki sezon önce Ispartaspor’da görev yapmış ve takım başarılı giderken anlamsız bir şekilde görevine son verilen Hakan Hayati Karaca ile anlaşma sağlandı. Bilindiği gibi, Ispartaspor’un yeni teknik patronu Hakan Karaca, daha önce görev yaptığı dönemde efendi ve saygın kişiliği ile Yeşil – Pembeli sporseverler tarafından sevilmiş ve takdir toplamıştı. 

KULÜPTEN AÇIKLAMA 

Ispartaspor Kulübünden konu ile ilgili olarak açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada; “Kulübümüz Teknik Direktörlük konusunda Hakan Hayati Karaca ile anlaşma sağlamıştır. Hakan Hocamıza görevlerinde başarılar diliyor, camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz” denildi. 

KARACA BUGÜN İLK 

ANTRENMANINA ÇIKTI

Yönetim kurulu ile görüşerek anlaşma sağladığı Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca, bugün ilk antrenmanına çıktı ve takımı çalıştırmaya başladı. Yeşil – Pembeli takımda ilk hedef ise Çorum FK maçını kazanmak. 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °