Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeli Ekip Zayıf Rakibini Gol Yağmuruna Tuttu; Ispartaspor Averajını Sıfırladı

Yeşil – Pembeli Ekip Zayıf Rakibini Gol Yağmuruna Tuttu; Ispartaspor Averajını Sıfırladı

SPOR 4.02.2023 19:08:00 0
Yeşil – Pembeli Ekip Zayıf Rakibini Gol Yağmuruna Tuttu; Ispartaspor Averajını Sıfırladı

Ligde Play – Off grubuna girebilmek için üst sıralara yükselmeyi hedefleyen Ispartaspor, zayıf rakibi Tarsus İdmanyurduspor’u 6 – 1 mağlup ederek hem puan kazandı hem de eksi 5 olan averajını sıfıra indirdi. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Koray Yağcı (2), Hüseyin Afkan, Ömer Çiçek, Erkan Süer ve Burak Aydın kaydetti. 

2. Lig Beyaz Grubun 22. Haftasında Isparta, hedefi iki farklı takımın mücadelesine sahne oldu. Kapanma noktasına gelen ve as kadrosunun dağılması nedeniyle maçlara 16 – 17 yaşındaki genç sporcuları A Kadrosuna katarak yoluna devam etmek isteyen Tarsus İdmanyurduspor ile karşılaşan Yeşil – Pembeli ekip rakibini 6 – 1 gibi farklı bir skorla geçerek eksi beş olan averajını sıfıra indirerek önemli bir avantaj yakaladı. 

SOĞUK HAVA

SEYİRCİYİ ETKİLEDİ

Ispartaspor bugün Isparta Atatürk Stadında Tarsus İdmanyurduspor takımıyla karşılaştı. Saat 14.00’de başlayan karşılaşmayı Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Ispartaspor Kulübü Başkanı Süleyman Kabalak ve Yönetim Kurulu ile yaklaşık bin 500 dolayında taraftar izledi. Gerek havanın soğuk olması gerekse maçın Cumartesi günü olması nedeniyle seyircilerin maça ilgisinin az olduğu dikkat çekti. 

ISPARTASPOR 

ZORLANMADAN KAZANDI

Zayıf rakibi karşısında kendisini zorlamayan ve rölantide oynayan Ispartaspor’a üç puanı getiren golleri Koray Yağcı (2), Hüseyin Afkan, Ömer Çiçek, Erkan Süer ve Burak Aydın kazandırdı. Maçta, gol perdesini 5. Dakikada Hüseyin Afkan açtı. Kaleci Furkan’ın hatası ile topu ağlara göndere Mohammed Lith Alzin durumu 1 – 1’e getirdi. Bu gole rağmen istifini bozmayan Yeşil – Pembeli ekip daha sonra sırasıyla maçın 23. Dakikasında Ömer Çiçek ile 33. Ve 84. Dakikalarda Koray Yağcı’nın golleri, 40. Dakikada Erkan Süer ve 60. Dakikada ise Burak Aydın’ın golleri ile sahadan 6 – 1 galip ayrıldı. 

TÜM FORVETLER SAHADA 

Teknik Direktör Hakan Yılmaz, farka gidebilmek için bugünkü maçta tüm forvet oyuncuları sahaya sürdü. Maça, Koray Yağcı ve Erkan Süer olmak üzere çift forvetle çıkan Teknik Patron Yılmaz, maçın ikinci yarısında takımın diğer forvet Burak Aydın’ı da sahaya sürdü. Maçta atılan 6 golün 4’ü forvet oyuncularından geldi. 

BİR BASAMAK 

DAHA YÜKSELDİ 

Haftaya 26 puanla 11. Sırada giren Ispartaspor bugünkü galibiyetle puan durumunda bir basamak yükselerek 29 puanla 10. Sıraya yükseldi.  

BAYBURT

DEPLASMANINA 

GİDECEK 

8 Günde 3 maç oynayacak olan ve bugün bunlardan ilkini oynayan Ispartaspor, 8 Şubat Çarşamba günü deplasmanda grubun küme düşme potasında ve son sırasında yer alan Bayburt İl Özel İdarespor deplasmanına gidecek. Yeşil – Pembeli ekibin bu moralle Bayburt’u da deplasmanda mağlup ederek Isparta’ya galibiyetle dönmesi bekleniyor. 

2. Lig Beyaz Grupta 22. Hafta Toplu Sonuçları ve Puan Durumu için TIKLAYINIZ…


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °