Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli Ekip Somaspor Deplasmanında; Ispartaspor KRİTİK Virajda!

Yeşil – Pembeli Ekip Somaspor Deplasmanında; Ispartaspor KRİTİK Virajda!

SPOR 14.01.2024 11:48:00 0
Yeşil – Pembeli Ekip Somaspor Deplasmanında;  Ispartaspor KRİTİK Virajda!

Ispartaspor, ikinci yarının ilk maçında bugün deplasmanda son derece önemli ve bir o kadar da kritik karşılaşmaya çıkıyor. İlk yarının son haftalarında üst üste aldığı mağlubiyetlerle bir anda Play – Off dışında kalan Yeşil – Pembeli ekip rakibini mağlup ederek hem üç puan alarak Play – Off iddiasını sürdürmek hem de ilk yarıda sahasında yenildiği rakibinden rövanşı almak istiyor. Soma Atatürk Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta ikinci yarı bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Temsilcimiz Ispartaspor, bugün oynayacağı Somaspor hazırlıklarını önceki gün tamamlayarak dün Soma’ya hareket etti. Akşam saatlerinde Soma’ya ulaşan Yeşil – Pembeli ekip konaklayacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.

ISPARTASPOR

KRİTİK VİRAJDA

Ligde son 6 maçın 5’inden mağlubiyetle ayrılarak sürekli cepten yiyen Yeşil – Pembelilerin galibiyetten başka şansı yok. Hayati önem taşıyan karşılaşma bugün Soma Atatürk Stadyumunda saat 14.00’te başlayacak.

YENİ TRANSFERLER 

OYNAYACAK MI? 

Bilindiği gibi, Ispartaspor’da ilk yarının sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılanlar ve takıma transfer olanlar oldu. Buna göre: Yeşil – Pembeli ekip, Sivas 4 Eylül Spor A.Ş Forması Giyen Kanat oyuncusu Fırat Aras, Karacabey Belediyespor Forması giyen tecrübeli kanat oyuncusu Berat Satılmış ve geçtiğimiz sezon Uşak Sportif faaliyetler forması giyen sağ bek Gökmen Aydoğdu, geçtiğimiz sezon da formamızı giyen stoper oyuncusu İsmet Kavuştu ve iki sezon önce Ispartaspor’da oynayan Orta Saha Oyuncusu Mustafa Diler transfer edilmişti. Teknik Direktör Hakan Karaca’nın bu 5 yeni transferin tamamını mı? Yoksa hangilerini bugünkü maçta oynatacağı ise maçta belli olacak. 

MAÇIN HAKEMİ

SAKARYA BÖLGESİNDEN

Ispartaspor’un bugün deplasmanda oynayacağı Somaspor maçında görev yapacak olan hakemler de belli oldu. Buna göre; karşılaşmanın hakemi Sakarya Bölgesinden. Maçı B Klasman Hakemi Levent Gümüşdere yönetecek. Gümüşdere’nin Yardımcıları ise Tuncay Ercan ve Mehmet Ali Vardar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Aykut Sergin. 

BİR GALİBİYET

BİR MAĞLUBİYET 

Bilindiği gibi, Ispartaspor’un bugünkü Somaspor maçını yönetecek olan Hakem Levent Gümüşdere, geçtiğimiz sezonun Ispartaspor’un Bayburt Özel İdarespor maçını yönetmiş ve Ispartaspor, bu maçtan 1 – 0 galibiyetle ayrılmıştı. Aynı hakem, bir önceki sezon ise Ispartaspor’un Esenler Erokspor maçını yönetmiş ve Yeşil – Pembeli ekip o maçtan da 1 – 0 mağlubiyetle ayrılmıştı. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °